A népi internet legjava, az Index válogatása a legnépszerűbb blogokból. Végre teljes egészében megalakult a legújabb Orbán-kormány, jön a kolbászból kerítés, meg a kerítésből kolbász, tovább nőnek a bérek és csökkennek az adók, évi négy százalékkal hasít majd a dzsídípí, meg lett ígérve. Ezzel a tempóval végre komoly esélyünk nyílik rá, hogy nyolc éven belül utolérjük a mai Románia szintjét.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kézenfekvő a válasz

Az index.hu jobb címet adott

Mottó:
Miért nem építenek a pávatánc-színházban
a világörökség-rontó erkély helyett tükör-termet?
Mert félő, hogy Őfenesége véletlenül belenéz! =))

Az index.hu által szemlézett erdelepenyhal.blog „Így lesz 2030-ra a magyar a világ legnagyobb GDP-je - érdes lepényhal” című írásának a főoldali kínálóban „Itt az idő, hogy Orbán bebizonyítsa, hogy valóban egy nemzetközi nívójú politikus!” címet adták.
Nos a dolog úgy áll, hogy a dolog lehetetlen, mert nem az. Sőt nagyon nem az.
S ebben nem csak a közismert inkább diktátorokra jellemző elmekortani szintű cezaromániája játszik közre, de meghatározó, hogy egy buta műveletlen paraszt-suttyó! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.