A kunszentmiklósi rendőrök 2017. október 18-án őrizetbe vettek egy 37 éves székesfehérvári nőt csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

K. Dezsőné a csodamatracokkal csúnyán átvert két idős embert

A nyomozók kiderítették, hogy K. Dezsőné további két bűncselekmény elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható. A másik két sértett esetében is hasonló volt a csalás módszere.

2017. augusztus 22-én egy 90 éves taksonyi nő jóhiszeműségét kihasználva 350.000 forintért értékesített számára két masszázs funkciós matracot. A termékek összértéke kevesebb, mint 29.000 forint.

Siófokon szintén egy idős asszonynak adott el 200.000 forintért két ugyanolyan matracot 2017. október 13-án.

A gyanúsított a sértettek idős korát és hiszékenységét használta ki, valamint annak a látszatát keltette, hogy amit eladásra kínál az számukra fontos és nélkülözhetetlen. Tudatában volt annak, hogy a matracok nem érnek annyit, mint amennyiért értékesítette.

A kunszentmiklósi rendőrök a napokban lezárták a jelenleg szabadlábon védekező K. Dezsőné ügyét. A iratokat a Kunszentmiklósi Járási Ügyészségnek küldték meg vádemelési javaslattal.

(police.hu)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mielőtt kikerül a hír a portálra el kéne dönteni ,,K Dezső, vagy K Dezsőné,, mert kurvára nem mindegy !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@papa.49: Te meg én hibázhatunk, mert mi "csak" eccerű kommentelők vagyunk...de az ujságíró nem tévedhet, ő a népnevelésből(is) él...

jó...elismerem, ebben némi túlzás van...látom a tévében kinek a neve alá írják, hogy újságíró..valamelyik nap a teszkós Bakács neve alatt volt kiírva...sőt..Tóta W, Para-Kovács...stb..
papa.49
@wagabund: Igen nekünklehet, nekik nem lehetne, ha valódi igényes ,,tollforgatók,, lennének, de már itt is győzött a közhely !!!
wagabund
@papa.49: akkor talán elnézhető a melléütés(egy picínyt), ha otthon írja a cikket szoptatás, főzés, gyerekápolás közben, illetve a beteg szülőjét eteti, miközben már le kellene adni valamit irományt, méghozzá ütőset...

ha egy irodában ül, akkor más a szitu..
Pálinkás Pál
ezen gondolatmenet alapján az összes magyar kereskedőt le lehetne sittelni,élén az "állammal"..aki nézeget külföldi webáruházakat az jól tudja..
papa.49
@Pálinkás Pál: Igazad van megveszi 20 ezerért kintről, és ha tudja eladja 200 ezerért !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.