Az eredetit már januárban elkészítette a kormány, de a választásokig nem akart szavazni róla a parlament. Most, kétharmad birtokában már igen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az osz’t jó-napot után a hosszabbítok Bicskéig a trendi

Ártunk és qurmányunk pribékjei megértették az idők szavát

Ahogy arról az MTI nyomán a média beszámol „Ma benyújtják a szigorított Stop Sorost”. Az egy dolog, hogy „Az eredetit már januárban elkészítette a kormány, de a választásokig nem akart szavazni róla a parlament. Most, kétharmad birtokában már igen.”, ráadásul szigorítva!
Nos mint tudjuk a művelt világ nagy része értetlenül áll a dolog előtt, még egyre nagyobb része így vagy úgy tiltakozik. Ma már ott tartunk, hogy az EPP vezetése egyes vélemények szerint ultimátumot, még mások szerint szigorú és határozott iránymutatást fogalmazott meg. Ártunk és qurmányunk igazi orbáni mentalitást felmutatva nem, hogy nem várnak és nem gondolják át, hanem még szigorítanak is rajta! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.