Júliustól indul az adóhatóság online számlázóprogramja. A tesztelés után, július 1-től indul a gazdaságfehérítés újabb eszköze: az online számlázás; a kormány a vállalkozóknak ingyen biztosítja a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) saját fejlesztésű online számlázó programját, amely az adatszolgáltatáson túl számos speciális szolgáltatást is nyújt használóinak – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter az MTI-nek.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ingyé van Wazze, na ja de ki fizeti?

Mond Mityuka te mennyit kerestél a dolgon

A derék MTI egyik ma reggeli közleménye arról szól, hogy „A tesztelés után, július 1-től indul a gazdaságfehérítés újabb eszköze: az online számlázás; a kormány a vállalkozóknak ingyen biztosítja a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) saját fejlesztésű online számlázó programját, amely az adatszolgáltatáson túl számos speciális szolgáltatást is nyújt használóinak - tájékoztatta Varga Mihály pénzügyminiszter az MTI-t. ”.
A derék matyar média ezt persze szerte szórta, sőt a privatbankar.hu egyenesen „Új időszámítás jön a magyar adózásban a cégeknek”-ről beszél.
Nos ami azt a bizonyos ingyenességet illeti jeleznem kell, hogy: biztosak lehetünk benne, hogy nem ingyen csinálták, hanem nagyon sok pénzért. Csak a NAV nem kér érte pénzt a vállalkozásoktól, amit így mi adófizetők fizettünk meg helyettük.
S mert ösmerjük a mai matyar rögvalóságot meg kell kérdezzük, hogy ezen az ingyén Mityuka mennyit kaszált?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.