Egy elemző szerint az EU minden további nélkül túl fog jutni jelenlegi problémáin részben azért, mert az egységes Európa álma ezer évre nyúlik vissza. Változásra szükség van, ám ez nem azt jelenti, hogy megvalósul az euroszkeptikus politikusok víziója a szétzilált kontinensről, amelyen minden állam szabadon halászhat a zavarosban.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A dologban remélhetőleg igaza van

azonban az orbáni látáspont meglehetősen érthető

A napi.hu „Michael Ivanovitch független közgazdász, geopolitikai és befektetési szakértő, aki az OECD-nél és az amerikai Fednél is betöltött vezető tisztségeket és tanít a Columbia Business Schoolon. a CNBC-n megjelent cikkét” idézi. Melynek legfontosabb gondolata, hogy „ az EU minden további nélkül túl fog jutni jelenlegi problémáin ”, függetlenül attól, hogy terjed az igyekezet „a szétzilált kontinensről, amelyen minden állam szabadon halászhat a zavarosban”.
Nos ez utóbbi egyértelműen elmondható kicsiny hazánkra. Nem, nem csak a vezetésről, de az országról is, mert mi okadatoltuk, hogy így szeretjük! =))
Igen, a jó öreg kádári nosztalgia a hét sovány tehénről, akik egymást fejik! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.