Kár a Heti Válaszért. És kár azért, amit csinált tizenöt éven át.\n\nFogy az olvasnivalónk. Fogyatkoznak az újságok, amelyeket reggelente végignézek, vagy utazás előtt összevásárolok. Fogynak a szuverén hangok, a szerzők, akik írtak jót és rosszat, időnként hülyeségeket, de legalább tudhattuk, hogy azt a hülyeséget ők tényleg gondolják, nem pedig lyukkártyán dugta a hátukba a bábmester. Fogynak azok, akik a véleményüket vagy az általuk feltárt információkat kiállva, vitázva vállalták. Ezek közé tartozott a Heti Válasz.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A dolog úgy áll, hogy nem kellene legendákat gyártani

avagy tradicionális, hogy utolér a meg kell fizetni érte

A hvh.hu publicistája – sajna név nélkül – üzent a rinyálgató Borokay(i)-nak: „Kár a Heti Válaszért. És kár azért, amit csinált tizenöt éven át.”
Ha valakinek nem esne le: az y-ozás utalás arra, hogy a derék főszerki a fideszokrácia meghatározó egyede.
Az üzenet találó, még akkor is ha a kulcsmondata: „Borókai Gábor most annak a rúdnak került a rosszabbik végére, amelyet évtizedekig fényesített. ” egyenesen vesébe vágó, még akkor is ha nem szokás emlékezni. Ahogy a Rajk eminens szerepérére a belső takarítás élterjesztésében, sem szokás emlékezni, néha még az érintett családok sem! =))
Még meg kell jegyezzem – szintén emlékezet kérdése - , hogy a következő mondat totál félreértés: „a láncos kutyáké lesz minden végül, és hogy csak rövid lánc létezik ebben a rendszerben”!
Igen történelmi tény, hogy a láncos kutya kifejezés eredetileg „Tito, a kapitalisták láncos kutyája” eposzi jelzőből rövidült le!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.