A sztárközgazdász kiszámolta, hogy több profit megy ki Magyarországról nyugatra, mint amennyi uniós támogatás visszajön – Thomas Piketty a Makronómnak Nem igaz, hogy Magyarország óriási adományokat kap az uniótól támogatások formájában. A francia professzor, Thomas Piketty most kiszámolta, hogy hazánk vált az egyik leginkább külföldi tulajdonú gazdasággá a kilencvenes évek óta. Ez az oka annak, hogy Magyarországról sokkal több profit megy külföldre, mint bármely más közép-európai országból, és annál is több, mint amennyit az ország uniós támogatásként visszakap. A sztárközgazdász a Makronómnak nyilatkozott.

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
Ha a téma kellemetlen érzéseket generál, akkor nagy a csend.
Mintha tabu lenne a valóságnak ez a szegmense... :)
Nessy
Kikkel is köt stratégiai megállapodásokat Orbán? Kiknek ad a kormány komoly anyagi támogatást, ha itt csinálnak egy összeszerelő üzemet?
Hova viszi Andy Vajna a kaszinók nyereségét? Hány offshor hátterű cég van hazánk nagyjainak a közelében?
Mi történik az itthoni profittal? Lesz belőle TAO, CÖF támogatás, alapítvány, kastély, meg Isten tudja micsoda, csak gazdasági fejlődés, oktatás, egészségügy nem.
Úgy hogy hagyjuk a dajkamesét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.