Meddig feszíti a húrt a magyar kormány a CEU működéséhez szükséges államközi szerződés ügyében? És mennyit bír ki még bizonytalanságban az egyetem? Ezt is mérlegelik ma és holnap az intézmény legfontosabb döntéshozói. Ha az egyetem ielhagyni kényszerül Magyarországot, abból minden bizonnyal nemzetközi botrány lesz. Ez nagyjából egyvalakit nem érdekel: igen, akinek - mint a császári időkben - a felfelé- vagy lefelé tartott hüvelykujján múlik minden.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ha I-GAZ a WC-s néniken kívül MINDEN ŐFÉLESÉGE "liberális, polgári, illiberális, v. keresztény" tagpogatőjában van!
.
Olyan sokoldalú, hogy 30 év után is az ÁLLAMIGAZGATÁST, a lejárt lemezű frakcióvezetőivel együtt UGATJA, mint KUTYA a .. H O L D A T !
.
Oszt' nem lehet tudni a híradásokból, hogy sor került-e arra, hogy
.
----- Egyetemre küldi Orbán a minisztériumi vezetőket és nagyköveteket
eduline.hu/felsooktatas/2017/8/31/kozszolgalati_egyetem_allamtudomanyi_kepzes_CCS5VR
.
Ami késik, az nem MÚLIK, hiszem az államigazgatás "is" tudomány! (A politika attól függően ki műveli, "csak" a POFAGOLÁS KÖRÉBE TARTOZÓ szakma.)
.
Azon rötyögtem, amikor az üresen kongó PLENÁRIS ÜLÉSEN az egyik lejárt lemezű szócső MAGYARÁZTA, hogy ez a Soros izé egy "keret" akármi, halvány gőze nem volt, hogy MI A SZOLGÁLATI ÚTJA egy NARANCS SALÁTA TÖRVÉNYNEK, mire eljut a MEGCÉLZOTTAKHOZ!
.
Amelynek ELFOGADÁSA után következik a bukéja attól függően, hogy HÁNY TÉMÁT (hontalanok, civilek, ki tudja még MI? szerint KÖVETKEZIK klf. kormány, miniszterelnöki, stb. rendeletben, határozatban a .. T É M Á K .. részleteinek kidolgozása, majd a Magyar, és stb. Közlönyökben való KIHIRDETÉSE! (Ezekbe azt dugnak BELE, amit éppen az ÁLLAMIGAZGATÁSI szakbarbár GAZDI rendel, ill. óhajt.)
.
A CEU-val különben direkt CICÓZNAK, ahhoz képest, hogy ÉLETET, HALÁLT jelentő, akár SARKALATOS TÖRVÉNYT péntektől hétfőig elfogad a GAZDI csordája.)
lampa laz
Ez egy őrült, meg mi is, h nem állítjuk meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.