Növekszik a feszültség Lengyelország, Magyarország, illetve az Európai Unió többi tagországa között a jogállamiság érvényesülésével kapcsolatos vitában, amely lassan elemésztheti az államközösséget – adja meg a következő hetekben várható fejleményekről szóló cikke alaphangját a Financial Times.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tartok tőle, hogy ő maga sem tudja

Szakértők azok elmélkednek, hogy ez betegség, esetleg csupán eszköz, vagy ez maga a lényeg Őfeneségénél

Na jó az az igazság, hogy az európai polgári média nem Szájjártató és/vagy Bayer stílusát követi, sőt egy nálunk már teljes mértékben ismeretlen eleganciával kezelik a dolgokat. Ennek megfelelően még csak célzást sem tesznek a komoly relevanciával rendelkező magyarázatralaz elmebajra! =))
Azon elmélkednek, hogy ismét ronggyá nyerte magát, folytatja-e, azaz „a kormányfő minden várakozást felülmúló választási győzelme nyomán felbátorodik, és konfrontatívabb politikát fog folytatni, mint valaha.”. Avagy „Orbán Viktor immáron biztonságban érezheti magát hivatalában, ezért visszavehet a bevándorlók áradatáról, illetve a Magyarország feletti külföldi befolyás visszaszorításáról vetítő politikai kampányából”.
Nos ami azt illeti ez hasonló Őfenesége antiszemitizmusához is.
Amit biztosan lehet róla tudni az az, amit Timothy Gordon Ash a The Guardianban fogalmazott meg elemzésében: „tévednek, akik azt hiszik, hogy ha tárgyalnak Orbán Viktorral, akkor féken tarthatják. Ez olyan, mintha egy sakkozó egy ketrecharcossal állna le meccselni.”! =))
Amihez azt kell hozzátenni, hogy annak kevéske szabályait sem hajlandó betartani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok