Ugyanabban a szavazókörben, és szinte ugyanakkor ment szavazni a távozó józsefvárosi polgármester, Kocsis Máté és az ellenzék jelöltje, Győri Péter.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A politikai KULTÚRA csődje az, ha az ELLENFÉLBEN ellenséget lát bármely politikus!
Eladott Ország
Te, hallottad hogy a Józsi ellopta a falu jövő évi költségvetését? Persze hallottam, Dezsőkém. És te kire fogsz szavazni idén? Természetesen a Józsira. A gond itt kezdődik, ugyanis egy olyan ország, amelynek állampolgárai félnek kifejezni a saját véleményüket, nincs még kész a demokráciára. Az óvónők, de később akár a szülők is megtehették volna, hogy összefognak és határozattan elutasítják azt, hogy az ő gyermekeiket használja fel politikai célokra a helyi polgármester-jelölt. Nem tették meg, mert féltek. Féltek a véleménynyilvánítástól és féltek attól, hogy következményei lesznek a tetteiknek. Egy szülő, vagy óvónő nem azzal segít a gyermek jövőjén ha némán elfogad bármit, hanem azzal, hogy véleményének hangot ad, amivel formálja a jövőt. Amennyiben a magyar társadalom képes beletörődni a sorsába, ne csodálkozzunk azon, hogy egy diktátor hajlamú önkényúr immár 10 éve azt tesz az országgal, amit csak akar. Ne csodálkozzunk, hogy gyermekeink és unokáink inkább elmenekülnek egy olyan országból, melynek lakosai félnek még a saját véleményüktől is. Egy szülőnek nem az lenne a feladata, hogy a lehető legélhetőbb jövő lehetőségét teremtse meg a gyermekének? Az vajon, ahol óvodás kisgyermekeket fel lehet használni kampánycélokra egy ilyen jövő lehetőségével kecsegtet? Hallgatásunkkal a rendszert támogatjuk, akár elfogadjuk ezt, akár nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.