Már szeptemberben több kórházra kitehetik a „betegellátás szünetel” táblát, ha a kincstár valóban érvényesíti a költségvetési intézményekre szabott regulát. Közben ismét gyűlik a kórházak adóssága, június végén már 35 milliárd forint volt. A HVG hívta fel a figyelmet arra, hogy megszűnt a kórházak mentessége a szigorú gazdálkodási szabályok alól. Korábban ez a lazítás tette lehetővé …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Valaki elmagyarázhatná a "hozzáértő" politikusoknak, hogy ameddig a finanszírozás még az inflációt sem követi, addig csak adósság képződik a kórházaknál, pláne miután államosították azokat!
Talán el kellene kezdeni a háziorvosoknak több kompetenciát adni a betegellátásban, a szakellátásban megszüntetni a tvk-t. Már megint a tetőtől akarnak házat építeni!
Elhiszem, hogy a sporttól egészségesek leszünk, de sajnos egyetlen edzésterv sem tartalmazza a gyomorműtétet, a csípőprotézist, a CT - MRI vizsgálatokat, és még sok egyebet!
Hiszek a Tízparancsolat gyógyító erejébe, de azért nem fogom elhagyni az évtizedek óta szedett szívgyógyszeremet.
Qqberci
@Nessy: "Már megint a tetőtől akarnak házat építeni!" Egyelőre a kéménysisaknál tartanak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.