A Nyugati Fény azt állítja, olvasójuk küldött nekik egy képsorozatot, amelyen az látható, amint egy Orbán Ráhelre hasonlító nő Horvátországban az út szélére dobta a használt pelenkát. A levélíró állítása szerint még össze is vitatkozott a nővel, majd megörökítette, ahogy az egy Tiborcz Istvánra hasonlító férfival elhagyja a helyszínt egy terepjáróval. Horvát lapok felkapták a cikket, címlapon hozzák a történetet, de felkapta azt már a szerb sajtó is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

103 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
@Shikari: Kár volt eldobni! Neked jó lett volna nyalogatni, hisz imádod a családot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@karma1: Persze, én nem is védeni akartam, csak magukba nézhetne sok más ember is akik a szemeteléssel tönkre teszik a környezetüket meg lassan magát a bolygót is.
karma1
@division: Tokeletesen egyetertek. Meg itt sem sikerul teljes mertekben, pedig itt nem is el annyi ember, hogy ne lehetne oket konnyen ravenni a kornyezetvedelemre.
Sokat tesznek a kornyezetvedelemert, de szerintem meg mindig nem eleget.
division
@Horizont: Igaz, de az a sok bunkó aki szétdobálta azt a sok csikket nem látja hogy a miniszterelnök lánya eldobott e egy szaros pelenkát vagy sem:-)) Mindenkinek magának kellene annyi eszének lenni hogy nem csinálunk ilyeneket, de sajnos csak meg kell nézni a mai fiatalok zömét. Ez a jövő nemzedéke? Nagy a baj...
division
@karma1: Nem kell oda sok ember, elég ha egy szemetel minden nap:-)
Lepényleső
Mi ebben a kivetni való,ha a fater egy ország népével teszi ezt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.