Börtönbüntetés is lehet a vége, ha bebizonyosodik, hogy valaki egészségre ártalmas élelmiszert állított elő vagy hoz forgalomba.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Nyilván még nem tudni pontosan, hogy van-e politikailag érintett személy az ügyben??!! Meg talán jelen esetben nem elég a híradásokra való hivatkozás. Miután nem történt feljelentés, nem nyomoz petike szervezete!!! De miért nincs feljelentés???
papa.49
@Jozefina: Nem nagyon kell találgatni !!!
Azt kevés még meglévő ,,becsületünket,, így veszítjük el a világban, az ilyen húzásokkal !!!
karma1
@Jozefina: Szerintem meg de. Nyugodj bele, ha nekem lenne hozzaferesem a cegbejegyzesekhez, kb. max 10 perc alatt kiderulne, hogy az eloallito ceg: 1/ meszi loloe, egeszen vagy reszben, 2/ ha nem az ove, akkor valamelyik csaladtagjae 3/ mar eladta az uzletreszet 4/ nevet valtoztatott 5/ profilt valtoztatott 6/ atment offshore-ba, 7/ hivatalbol megszuntettek...
De hogy egeszen biztos, hogy valamilyen modon kapcsolodik meszilolohoz, orbanhoz vagy valamelyik top oligarchahoz, - az hetszentseg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.