Tessely Karolina alapítványa fizetős női táborokat szervez Magyarpolányban. Most felfejlesztheti a helyszínt: nagy EU-s pályázatot nyert a faluval és az egyházzal. "Azért jött a támogatás, mert én itt akarom megcsinálni a Lélekzugot", mondta jegyzőkönyvbe a fideszes politikus testvére.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""A három projektelemnek kell évente 8000 főt behoznia, ami a polgármester szerint nem lesz nehéz, mert a Magyarpolányi Passióra érkező 3000 ember ha megnézi a három helyszínt, az már technikailag 9000 jegyeladás. ""
Ügyes---mondaná Kohn bácsi. Sőt, még jobban szét lehetne hordani a helyszineket és a látogatők számát akár hatványozni is lehetne. Tipikus fideszes megoldás a pénz lenyúlása érdekében.
De akkor a kisvasútnál miért nem működik? A töltés kavicsaiként kellene a jegyárát számolni és máris a világ leggazdaságosabb járata lenne.
Aki Én
,,a keresztény értékrend talaján"
jabazdmeg. Már megint ezzel a demagógiával fedezik a lopást.
Szeretném a tíz parancsolatot egy tizenegyedikkel kiegészíteni.

11; Ma lopj amit bírsz, mert lehet, hogy holnap felébred a nép.
Aki Én
,,Ő azt állítja, nem mondott olyat, és nem is utalt arra, hogy ő szerezte a pályázati pénzt,"

Nem. Az csak később derült ki, hogy milyen kicsi a világ. Meglepődött, hogy a térség felelőse az ő fideszes testvére.
Ez tényleg nagyon lélekemelő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.