Gárdista önkéntesek biztosították a pár héttel ezelőtt megrendezett Kurultáj "törzsi gyűlés" rendezvényét, többek közt az árpádsávos pajzzsal és oroszlánnal díszített, jellegzetes sapkájukat viselve. Ez nem szabálytalan ugyan, de mindenképpen pikáns. Volt, ahol egymás mellett "posztoltak" a rendőrökkel - derül ki a helyszínen készült fotókról. Ráadásul a gárdisták ingyen vállalták a biztosítás feladatát a "rokontudatú népek ünnepén", pedig az Orbán-kormány 300 millió forintos támogatást adott a megrendezésére. A türkök mindenesetre kitüntették Lezsák Sándort, az eseményt megnyitó Kövér László pedig a hun nyílzáportól is el tudott jutni a kultúrharcig.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Rá szakadhatna az ég összes ÁLDÁSA arra, aki a szivarzsebünkről NARANCSKÖDDÉ tehet 300 milliót, akkor, amikor a GYERMEK HOSPISHÁZAK SOS kiáltását NEM HALLJÁK meg:
..
www.google.hu/search?ei=RGaWW7adDYndwQKfvI7YDA&q=gyermekhospice+50+milli%C3%B3&oq=gyermekhospice+50+milli%C3%B3&gs_l=psy-ab.3..33i160k1.23714.23714.0.26191.1.1.0.0.0.0.77.77.1.1.0...0...1c.1.64.psy-ab..0.1.77...0.GAJ8E3OVABQ
.
Ezeknek a GYERMEKEKNEK már nem valósulhat meg a GYERMEKKORI álmuk, hasonlóan ahhoz, akinek nem csak SZOBAI KISVASÚTJÁT, még felnőttkori RÉMÁLMAIT is képeSS megvalósítani azzal "is" VISSZAÉLVE, mert
.
24.hu/fn/gazdasag/2016/03/23/elfogadtak-orban-almat-a-rendeleti-koltsegvetest/
.
Ezzel a NAGYVONALÚ, v milyen gesztussal KI TUDJA HÁNY szenvedő gyermekem lehetne/tett volna SEGÍTENI, mielőtt angyalkává válnak!
.
Menjenek a KULTURHARCUKKAL A 3.14-be/ba! Lelketlen senkiháziak!
papa.49
Ez már mindennek a teteje ez takonyorrú szarzsák úgy osztogatja az ország pénzét mintha az övé lenne, az övé pedig egy lesz a kötél ami a nyakára kerül !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.