Meglepő volt, hogy Kuncze Gábor a Klubrádió riportereként tudósított a parlament rendkívüli üléséről, készített interjút Gyurcsány Ferenccel és Kóka Jánossal. Pedig külföldön több politikus is átnyergelt a médiába, igaz, ők valamilyen botrány miatt. Jerry Springer, Jeffrey Archer és Kuncze Gábor a zónában.

Forrás: zona.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nanena
Ő is egy botrány miatt váltott. Az Szdsz miatt.
ugyeugye
Tudom, h nemrég a vendégünk volt és távol áll tőlem, h bántsam, de egy volt miniszter nem mehet le alsó C-ig...
Nem tudom, kinek az ötlete volt ez a parlamenti tudósítói idiótaság, de nekem a tegnapi napon ez volt a legnagyobb gáz. (mondom ezt, mint volt brüsszeli rádiós tudósító)
dilike
@ugyeugye: nem fog. nem maunika, és nem józsi barátunk. annál jóval intelligensebb. a cím szemét...oké, nem egy bbc , de figyelembe véve a mai média színvonalát (tisztelet a kivételnek), simán vinni fogja a lécet sztem
ugyeugye
A címadáson én lazán átléptem.
Legyen igazad, nem vagyok ellendrukker. :)
furfang
Enyhén szólva gyermekded dolog ez a riporterkedés. Suszter maradjon a kaptafánál. Kicsit késői ez a " keressük a helyünket a világban" a politikán kívül, de mégis közel a politikához. Akkor sem történik semmi, ha aki visszavonult látványosan, visszavonul ténylegesen is. Nekem erőltetett ez a szereplési vágy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.