Az óvoda évente közel 2,5 millió forint lesz, a 11–12. évfolyamért pedig közel 5 milliót kell fizetni. Teljes egészében közpénzből épül az az elit iskola Debrecenben, ahol az éves tandíj 2,5-5 millió forint lesz. A Debreceni Nemzetközi Iskolát (International School of Debrecen) a magyar állam 3,3 milliárd forintos támogatásából építik meg, írja a 24.hu.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Mi ezen a hír,

ez a mai magyar rögvalóság

Karakteresen jellemzi az oktatás finanszírozás helyzetét Orbániában (bár az igazat megvallva már az elődök sem voltak piskóták).
A 24.hu számol be róla, hogy „Teljes egészében közpénzből épül az az elit iskola Debrecenben, ahol az éves tandíj 2,5-5 millió forint lesz. A Debreceni Nemzetközi Iskolát (International School of Debrecen) a magyar állam 3,3 milliárd forintos támogatásából építik fel”!

Mindenkit meg lehet nyugtatni, hogy és természetesen a fenntartás költségeihez is a kiemelt támogatást adják, ahogy a város fog gondoskodni a karbantartásról is. Igen ahogy ez manapság illik, s persze a potentátok gyermekei is ide fognak járni, de ez a magánügyük! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.