Sok még a feladat – vetette oda Szakács Árpád egyik leghíresebb jobboldali ellenfelének, Prőhle Gergelynek még augusztusban. A hvg.hu információi szerint a feladatok elvégzésére Szakácsnak már csak nehezített terepen lesz módja. Orbán Viktor ugyanis Kötcsén elmondta: a művészek az alkotással foglalkozzanak, egyébként is rég a Fidesznél van minden forrás és lehetőség. A kultúrharc véres kardját hordókra nincs szükség. A Magyar Időknél a jelek szerint megértették az idők (és a megrendelő) szavát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Belőle pedig az ország NAGYOBBIK FELÉNEK lett/kezd elege lenni, mert állandóan BAROMSÁGOKRÓL nyivákol, olyan babást játszik, és olyan KITAKAR, BETAKAR most már tényleg Nobel-díjat érdemel, aki ráhibázik, hogy ez a "falusi gyerek" mit akar!
.
Sokkal több szépség van EZEN a "falusi gyereken" kívül is, aki azon SIPÁKOL, hogy a bánat tudja már ki JOBBAN UTÁLJA ŐT, mint ahogy a HAZÁJÁT SZERETI! Ilyen orbitális baromság is csak ŐFENESÉGE etetőjét hagyhatja el ahelyett, hogy a KORMÁNYÁT BUZERÁLNÁ, a hülyeségeivel, akik KÉNYTELENEK HAGYNI MAGUKAT, mint a barik!
.
Egy hozzá hasonló TISZTSÉGET BITORLÓT se utálni, se szeretni nem lehet, mert az EMBERI ÉRZÉS, csupán
.
M E G V E T N I , amiatt hogy nem elégszik/detett meg az ország BUKSZÁJÁVAL, szókaratével lenyúlogatta, nyalogatta a JOGÁLLAMISÁGOT is az emút huszonnyocévet SEMMIVÉ TETT európa bacilusakont, és az ország ELKOMMUNIZÁLÓJAKÉNT!!!
.
Több a soKK-nál és még van ami NEM TECCIK ennek a politikai csúszó-mászónak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.