Közvetve a kormány sorsa, európai megbecsültsége, mozgástere múlik a 2019-es európai parlamenti (EP-) választáson - mondta a Miniszterelnökséget vezető.miniszter szerdán Siófokon. Gulyás Gergely a siófoki Polgári Kávéház első találkozóján tartott előadásában hangsúlyozta: a közvetlen EP-választások történetében még soha nem volt példa arra, hogy a választás előtt egy nagy európai probléma legyen mindenütt a legfőbb politikai kérdés...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nos ez kivételesen igaz, ha nem is úgy ahogy ez gátlástalan tróger mondani akarta! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Gulyás akkorát hazudott, hogy már majdnem igaz is lett

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán Siófokon hacknizott

Gulyás Gergely a siófoki Polgári Kávéház első találkozóján tartott előadásában az EP-választásokról hablatyolt. Azaz ömlött belőle tömény bugyuta hazugság. Mikor belelendült valamim olyasmi sikeredett, hogy „a kormány sorsa, európai megbecsültsége, mozgástere múlik a 2019-es európai parlamenti (EP-) választáson”! No s ami azt illeti ebben a mozgástérben van némi ráció. Ha a választás eredménye és következményei nem hoznak változásokat Orbánék számára, akkor ennek az országnak tényleg annyi legalább 20 évre. Sajnos az sem biztos, hogy ha megkapják azt a mértes taslit, amit már nagyon kiérdemeltek akkor sem biztos, hogy sokkal jobb lesz! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.