Senki ne számítson békés időszakra, legszörnyűbb diktatúrákra emlékeztet az EU. Csak erős idegzetűek olvassák tovább Kocsis Máté verbális ámokfutásának részleteit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Azért, az már pszichiátriai tünet, ha valaki szerint egy 90 éves üknagypapának terve van a világ leigázására. )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@kripton: annyira okosat mondtál,hogy kaptál tölem egy lájkot...
buzeráns fia orbánnak is van,aki íppeg vallást alapított...
SystemError
@kripton: Ha Soros György pszichopata, tegyük fel, hogy az. Akkor Orbán egyértelműen látható pótcselekvései, rángásai és hadd ne soroljam a tüneteket, akkor mi? Én aggályosabbnak tartom, hogy az országunk vezetője elmebeteg, mint, hogy egy képzelt vagy valós "ellenség" az
Aki Én
@Manhattan: Ő pontosan tudja, hogy hazudik, aza baj, hogy akikhez szól azok bekajálnak mindent, mert rettentően buták. Kizárólag a szektának beszél, és látod, kajálják is.
Lásd például ezt a félkegyelmű @kripton: -t.
De reggel megjelenik és csatlakozik hozzá @Shikari a kretén: is.
nezelodo
@SystemError: Vajon közeleg az idő, amikor szélmalom, (atomreaktor) lesz esetleg az ellenség, vagy a rivális ország stadionja, és megrohamoztatja a kopaszkováccsal?
SystemError
@Aki Én: Ezzel csak az a baj, hogy az igazság nem egyenlő a valósággal. Még film is készült belőle: Mátrix vagy mondhatnám Kusturica Underground című filmjét. Akár mehetnénk 89 elé is..

Valóság az amiben élünk, ha eléri a fidesz azt a szinten, amikor az értelmiséget elverik a suttyók, mert ők zorg-ok háttérhatalmabán hisznek, akkor az igen is valósággá válik az elvert értelmiségiek szempontjából..

Könnyen lehet, hogy ez az ország hamarosan 5 millió zorg hívő országa lesz. Kiváncsi leszek őket hogyan fogja Orbán tovább osztani, hogy ne az ő nyakára menjenek majd, ha éhesek lesznek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.