Új igazgatója lesz a Petőfi Irodalmi Múzeumnak.\n\nAz Emberi Erőforrások Minisztériuma bejelentette, hogy Prőhle Gergely távozik a Petőfi Irodalmi Múzeum éléről és november 1-i hatállyal közös megegyezéssel megszűnik a megbízatása. Prőhle esetleges távozásáról hetek óta lehet hallani a sajtóban.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem csak a verbális kommunikációban mellőzik a páva-táncot

most már menesztik a látszólag tisztességes pribékeket is

Mint azt már sokan megjegyeztük Orbán hétfői 30évezése sok más mellett, az eddig csak apróbb jelekben tetten érhető nyílt, zavartalan, sőt szégyentelen azt teszek, amit csak akarok, sőt! Nem sumákol, nem idétlen vicceskedik, bele a pofába.
Már hetek óta rebesgetik, hogy kirúgják a PIM főigazgatóját. Most „Az Emberi Erőforrások Minisztériuma bejelentette, hogy Prőhle Gergely távozik a Petőfi Irodalmi Múzeum éléről és november 1-i hatállyal közös megegyezéssel megszűnik a megbízatása”.
Igen Gergely volt a hazai kultúrában Őfenesége páva-tánca: egy művelt polgári család gyermeke, aki gondolkodás nélkül szolgált. De ma már erre sincs szükség!
Dr plágium
Közös megegyezés? Egy frászt! Vagy megegyezel vagy repülsz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.