Hazatértek az európai határok védelmében Macedóniában egy hónapig szolgálatot teljesítő magyar rendőrök, a kontingenst pénteken Szegeden fogadták.

Hazatértek a magyar rendőrök Macedóniából

Macedóniában a harminc magyar rendőr a helyi határrendészekkel együttműködve fő feladatként járőrszolgálatot látott el a jogellenes határátlépések megelőzése és felderítése érdekében, illetve közreműködött az embercsempészek és az országok területére belépő illegális migránsok előállításában. Az idei tizedik kontingensekben részt vevő szakértők nemcsak a határ közvetlen közelében teljesítettek szolgálatot, hanem a mélységi területen található utakon is.

Az egységek tagjai terepjáró képességű szolgálati gépkocsikkal, éjjellátó készülékekkel és hőkamerákkal támogatták az érintett határszakaszok védelmét.

A Macedónia területén eljáró magyar rendőrök saját szolgálati felszerelésükkel látták el feladataikat, intézkedési jogosultságukat a szerb, illetve a macedón fél irányítása, felügyelete mellett gyakorolták.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m73
Aztán mi a túrónak voltak ezek ott?!Itthon nincsen elég bűnöző,akik ellen fel kéne,hogy lépjenek?Ez a tetű magyar rendőrség,elég rendesen be állt az orbán-pintér féle maffia állam zsoldosai közé.Gratula barom fitymaszos szavazók!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.