A Budapesten zajló birkózó világbajnokságról, az új generációs „városi világjátékokról” és a magyar fővárosban tervezett további világszintű sporteseményekről tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Nenad Lalovic, a Nemzetközi Birkózószövetség elnöke péntek délután az Országházban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan. A megbeszélésen elhangzott: a magyar főváros immár hetedik alkalommal ad otthont a birkózó vb-nek; ezzel kapcsolatban a nemzetközi szövetség elnöke megismételte: minden idők legnagyobb birkózó eseménye zajlik Budapesten, ami Magyarországot és a sportágat is nagyobbá teszi. Orbán Viktor leszögezte, Budapest egy globális sportfőváros, ehhez minden körülmény és képesség adott: elhelyezkedése, szépsége, gazdasági fejlődése, az itt élők vendégszeretete, kulturális pezsgése, erős szolgáltatási szektora, de mindenekelőtt a város biztonsága. Hozzátette: folytatódik Budapest sportinfrastruktúrájának fejlesztése.

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
"Cirkusz kell a népnek",akkor is ha a kenyér hiányzik !! ;-)
tudode
Ma már, lehet, hogy RÉGEN is a VERSENYSPORTBA kinek meglöttyen az agya a fejeléstől, kinek SZENIOR, KORÁRA fáj minden porci-KÁJA, és sajnos a TÚLFESZÍTETT edzés akármi közben még VOLTAK akiknek FELADTA a szervezetet az adrenalin érzésért küzdelmet!
.
----- AZ ÉLSPORT ÁRA
www.origo.hu/sport/olimpia/2012/20120810-az-elsport-ara.html
.
Személyes élményem! Nyugállományba vonulás után KÉNYEZTETNI szerettem volna magam a közel 50 évi szolgálat, és a magánélettel járó MEGTERHELÉS után gyógyfürdővel, és masszással.
.
A masszőr kitekerte a karom. A Sportkórházban klf. kütyükkel segítettek. Várakozás közben a annyi nyekergő fiatallal találkoztam, ami miatt NEM BÁNTAM MEG, hogy nem űztem semmiféle sportot, sőt még isi tornából is fel voltam mentve.
.
A hosszú élet TITKA: mindent módjával!
.
A GLOBÁLIS IZÉRŐL annyit, hogy ennyi HAJLÉKTALAN talán csak a vh-k után voltak, mint gorbanisztában!
kokopelli
"Cirkusz kell a népnek",akkor is ha a kenyér hiányzik !! ;-)
Commenter
@tudode: @kokopelli: mindjárt megredezhetik itt az éhezők és a hajléktalanok viadalát is itt akkor...
kokopelli
@Commenter: mint a fimben? A 22 kerület egymás elleni harca halottakkal?
"The Tribute from Panem" (the Hunger Games) mintára?
Commenter
@kokopelli: ha már ilyen sport és stadionország lettünk (Hungar(ian) Games...valahogy így...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.