A cigánybűnözés egy olyan fogalom, amit még a szövegszerkesztő is aláhúz, mondván: nem létezik. Ugyanezt mondja róla sok "idealista". A radikalizmus másik végén ülők pedig nemhogy a létezését elismerik, de gyakran igen durva "megoldási" javaslataik is vannak. Megoldást nem tudok, de - első lépésként - azért tegyünk valamit tisztába. A fogalom, és ami mögötte van: létezik. Nem divat róla beszélni, sőt újabban le is váltják azt, aki ezt teszi. Ha így folytatódik, a végén még bevonják a Tesco működési engedélyét is, csak azért, mert burkoltan kimondta: cigányok lopnak Sarkadon.

Forrás: gulyas.blog.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Evikati
Csabika! remélem azért te sokáig írogatsz még itt nekünk!!!:-D
Én arra várok, hogy lesz valaki (onnan föntről) aki kiáll és kijelenti ezt hivatalból is. Pozsgay Imre kijelentése 1989-ben is sokkolt nagyon sok embert mikor az "ellenforradalmat" a nevén nevezte népfelkelésnek.
nyirtass
Az eredeti cikkről csak annyit, hogy köztudott, sőt keményen megtapasztalt dolog, hogy van. Amivel nem értek egyet, az a néphülyités /gondolom nem véletlen .../ , hogy a radikális Jobbik megengedhetetlen szélsőséges nézeteket vall. Ezt én magam cáfolom.
A Jobbiknak van egy kidolgozott programja arra, hogy hogyan lehet MUNKÁRA fogni őket.
Nemhinném, hogy a MUNKÁBA ÁLLÍTÁS fogalma szélsőséges nézet lenne.
Ha pedig valaki ennyire tájékozatlan az ne beszéljen hülyeségeket ! /még pénzért vagy más típusu ellenszolgáltatás fejébe sem!/
nanena
A Jobbikban éppen az a baj, hogy kihasználja az emberek elégedetlenségét és félelmeit politikai céljai érdekében. Ez csak ideig-óráig sikerül, s utána csak az elvakultak maradnak támogatónak.
Programot mindenki tud írni. Mondjuk a Fidesznek ez is nehéz. Az mszp meg csak programot tud írni. Megvalósítani már nem.
Csabika blogbeírása az egyik legjobb amit olvastam eddig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.