Kórházba vitték azt a 35 éves édesanyát, aki pénteken este vízbe fojtotta négy hónapos kislányát sülysápi otthonában – írja a 24.hu egy informátorra hivatkozva.

Kórházba került a sülysápi csecsemőgyilkos anya

Fotó: Pixabay.com

A portáll információi szerint annyira rossz lelki és egészségi állapotban van, hogy kórházi ellátásra szorult. A fissebb információk szerint az orvosok már megvizsgálták az édesanyát, végül engedélyezték a kihallgatását. A vele szembeni kényszerintézkedésről ma délután döntenek a hatóságok.

A Blikk információi szerint az asszony vízbe fojtotta a kicsit, majd a csupasz holttestet az egyik ágyba fektette. Ezután felült a Szolnokra tartó vonatra.

Útközben megpróbált öngyilkosságot elkövetni, megvágta magát, ám nem szenvedett súlyos sérülést. Végül a szolnoki rendőrségén feladta magát. A baba élettelen testét a munkából hazatérő édesapa találta meg.

(Blikk.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Hát erre sem hat a tízparancsolat. (Ne ölj), hogyan is hathatna a szülés utáni depresszióra. Mert ilyen is van. És világszerte sok ilyen "sülysápi" eset van. De ott ahol a kuruzslás és a 3. világ szintjére rohasztják még tovább az egészségügyet ez nem érdekel senkit a kompetensek közül. Tragédia, hogy miközben arra "buzdítanak" hogy szülj, szülj, ezt nem veszik figyelembe, hogy egyes embereknél az anyaság áldatlan teher lehet és ezt hozza ki belőlük. Jobb esetben csak a depressziót, rosszabb esetben meg az ilyen felfoghatatlan tragédiát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.