Forró téma a mai kormányinfón a Magyarországon bujkáló Nikola Gruevszkii volt macedón miniszterelnök ügye, aki menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, miután hazájában most kellett volna két évre börtönbe vonulnia. Szijjártó Péter külügyminiszter szerint ez jogi kérdés, a Fidesz viszont már lényegében megelőlegezte a döntést: a párt szerint olyan politikus kért menedéket, akit egy baloldali kormány – amely mögött Soros György befolyása nyilvánvalóan kimutatható – e pillanatban üldöz és fenyeget. Mit mond Gulyás Gergely? Kövesse velünk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Kiadatási kérelmet fognak benyújtani a macedónok? Erre már most megírhatom a választ.

Kedves Barátaink, Kedves Sorstársaink! Nagy örömünkre szolgál, hogy együtt küzdünk az illegális bevándorlás ellen, de a kiadatással kapcsolatban az alábbiakat közöljük Önökkel. Bár volt miniszterelnökük valóban beadott Magyarország részére menedékkérelmet, de az elbírálása folyamatban van. Ha valóban megáll a kérelem, hogy politikai indíttatású, úgy már most vélelmezhetjük, hogy helyt adunk a kérelmének.

Sajnálattal közöljük azonban, időközben G. Úr elhagyta hazánkat, és külügyi információink szerint Azerbajdzsánba, vagy dél-Amerikába távozott. Ha visszatérne hozzánk, folytatjuk kérelme elbírálását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.