Több helyen alakultak ki torlódások.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M0-s autóúton a Hárosi-Duna hídnál, valamint Dunaharasztinál a tereléseknél lassul le a forgalom az M1-es autópálya felé.

- Fülöpháza közelében, az 52-es főút 17-es km-énél egy kamion kigyulladt, ezért ott csak egy sávon, váltakozva halad a forgalom.

Útinform: élénk a forgalom Budapest körül

Fotó: pixabay.com CCO

- Élénk a járműmozgás a reggeli forgalomnak megfelelően Budapest felé az M3-as autópályán a bagi terelésnél, aztán Mogyoródnál, valamint az M0-ástól befelé. Lassú a haladás az M2-es autóúton Gödnél, a 10-es főúton az ürömi elágazás előtt, a 11-es főúton Szentendrénél, a 31-esen Mendénél, a 4-es főúton Monor és Üllő között, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s felhajtóig. A Csepel szigeten a II. Rákóczi Ferenc úton a városközpont felé az M0-s halásztelki csomópontjánál akadozik az előrejutás, mindkét irányban.

Látási viszonyok, útállapot:

Az Útinform jelentése szerint a Dél-Dunántúlon valamint Szeged térségében szállingózik a hó, az ország többi részén borult, felhős, de csapadékmentes az idő.

A gyorsforgalmi utak, valamint a fő- és mellékutak burkolata többnyire vizes vagy a kiszórt sótól nedves, a délkeleti országrészben, illetve Vas és Zala megyében viszont szárazak az utak.

A látási viszonyok mindenütt jók.

Élénk a légmozgás a Tiszántúlon, a Nyugat-Dunántúlon pedig erősebb széllökéseket is mértek.

A hőmérséklet -6 és +1 fok között változik.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szalai1976
[-Itt találsz meztelen lányok a városodban : tress.is/lanyok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.