Három éve alatt nem sikerült egyet sem készre jelenteni. A következő két évben további 32 rekonstrukciót kellene elvégezni, de még egyetlen kapavágás sem történt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Aki van olyan naiv, hogy elhiszi, hogy a penzt tenylegesen a kastelyfelujitasokra vettek fel a politikusok - mert nem a Kovacs Pista bacsi vagy a Nagy Joli neni kapta meg ezeket a horribilis penzeket, efelol ne legyen ketsegunk - az allatira szomoru, es elkepesztoen hiszekeny...:o(((
Az a 32 sem fog befejezodni, plane, hogy nagy valoszinuseggel el sem kezdodott, (hisz meg egy kapavagas sem tortent ) Megvan az Unio kovetkezo vizsgalando beruhazasi projektje
kereső
Kiderült, hogy mindeddig több mint 14 milliárd forintot költöttek el az 57,5 milliárdos keretből, miközben a 39 kastély és vár közül mindössze 7 műemlék felújítása indult el, 32 esetében pedig egy kapavágás sem történt.- nos ,akkor hol a lé elvtársak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.