Megszállta a rendőrség Bige László műtrágyagyárát . indokolatlan nagyszámú" - 250-300 - emberrel jelent meg a gyárban, hogy ismeretlen tettes ellen eljárást indítson a hulladékgazdálkodás rendjének veszélyes hulladék elhelyezésével elkövetett megsértése gyanúja miatt. A rendőrség és katasztrófavédelem hatalmas razziát tart, hulladékgazdálkodás rendjének megsértése és más bűncselekmény gyanúja miatt nyomoznak. Indokolatlanul nagy létszámú hatóságról, gazembernek nézésről, alaptalan zaklatásról írt a Bige Holding. Zavartalanul folyik tovább a termelés a szolnoki műtrágyagyárban - közölte a működtető Bige Holding Kft. pénteken az MTI-vel, miután a rendőrség a héten kétnapos akciót tartott a gyár területén. A cég a közleményben azt írta: "a társaság továbbra is törvényesen működik, a szabályokat, előírásokat maximálisan betartva".

Forrás: index.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Miért van az az érzésem, h Mészáros Lőrinc szemet vetett Bige László gazdasági érdekeire?
Fideszéknél így megy, államhatalmi eszközökkel lehetetlenné teszik a jövedelmező vállalkozásokat, majd olcsón ráveszik a tulajdonost az eladásra. Ha nem hajlandó, akkor még bele is halhat véletlenül. Persze kizárólag infarktusban, esetleg öngyilkos lesz egy késsel a hátában. Bár egy milliárdost sokkal nehezebb elintézni, bár nem lehetetlen. Lásd Simicska.
kereső
@Manhattan: lehet,hogy most nem mészáros lesz a hunyó,hanem csányi.A KITÉ-nek kell a műtrágyagyár,hogy ne kelljen integrátorként mástól venni a műtrágyát.
kereső
Itt a népek! még mindig nem hiszik el, hogy bárki-bármikor sorra kerülhet,és csak idő kérdése,hogy ki-mikor lesz "soros".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.