Bárány Balázs, az MSZP elnökségi tagja fogta magát és a papírját, magával vitte azt az Echo TV-be és felolvasta az öt pontot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Zsóti esete az eleganciával

Ez még tőle is elképesztően pofátlan

„Jóska nem hisz a könnyeknek” – zengi a dalt, a mai vezércikk formájában, revers bárd, aki nem tud mást zengeni, minthogy éljen a dagadt retardált türoe!

Az az igazság, hogy a főoldali kínáló után már majdnem nem olvastam el, mert ez egy akkora baromság, amivel már tényleg nem érdemes foglakozni: „Tessék mondani, miért éppen a köztévében akarták beolvasni a hülye pontjaikat, és miért nem az Indexen vagy az RTL-ben? ”.
Azonban mégiscsak érdemes volt, már csak azért is, hogy megtudjuk Zsóti fejlődik, bárki azt hihetné, hogy aljassága, arroganciája és pofátlansága már nem überelhető, s lám. Előjött ezen dolgok tárházával. Sőt – nekem ez a leg – összehasonlított 2006-al!!! =))
Sőt odáig ment, hogy azt követelte, hogy „Tessék ilyenkor lövetni, ahogy normális országokban szokás.”, hozzátéve „Ezt kellene beolvasni a tévében.”! =))
S ez sem volt neki elég a végére odabiggyesztette: „(Ui.: Amúgy tegnap óta azon gondolkodom, talán nem tudnák eljátszani a nagy halált ezek a ripacsdíjas képviselők, ha beolvashatták volna a pontjaikat. Szerintem elegáns lett volna.)”! Nem Zsóti nem elegancia, csak és csupán elemi kötelesség! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.