Elég furcsa Szent Mihály röppent az új Miniszterelnökség sarkára. Mit jelképez ez a váratlanul odakerült arkangyal? Nemrég az Urbanista bemutatta a Miniszterelnökség frissen elkészült székházát a Várban, ahova január elején Orbán Viktor is beköltözik. Van azonban egy olyan részlet, amiről érdemes külön és alaposabban is beszélni: az új épületrész sarkán elhelyezett szobor. Ami ugye az eredeti látványterveken nem szerepelt, ezért mindenkit váratlanul ért a megjelenése, legalábbis aki nem volt beavatott, de ebben a projektben a nagyközönség sosem volt beavatott, mert jellemzően mindent zárt ajtók mögött intéztek egészen az átadás pillanatáig.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

123 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Magyarország a keresztény Európa védőpajzsa és egyéb ordas hazugságok.Az ugyanis józan ésszel aligha felfogható, hogy egy olyan európai országban, amely ország lakosságának közel egyharmadát (31,9%) még mindig a nélkülözés valamilyen formája sújta (volt ez rosszabb is, mostmár azért jelentősen javult a helyzet mióta nem számolnak a létminimummal), a kormány reggeltől estig, estétől reggelig a kereszténység ragacsos cukormáza mögé bújva harcol Európa ellen.Márpedig a Fidesz-KDNP léte azon áll, vagy bukik, hogy sikerül-e megvédenia az országot a 21. századtól, és hogy mennyire sikerül a középkor bűzös leheletét újra kívánatossá tenni egy tartós elhülyítési nyomás alatt álló néppel. Az van, hogy ameddig az Európai Unió pénzeli azt, hogy a keresztény kormánynak megérje uniós tagnak lenni, addig megmaradáskérdés az EU, azután mikor már nem lesz jó Magyarországnak a keresztény-nemzeti kormánynak, akkor beintünk, mert elég volt. Mert mi voltunk, és leszünk. Az a lánctalpas, szektás, beteg elmélet, amivel a Kövér-Semjén-Orbán-félék lassan már fogat is mosnak, nem csak a szájukra veszik, a keresztény és nemzeti identitás üres klisérendszerének mantrázása valami mindennél ordasabb terv előszobája. A gender-elmélet (mint létező tudomány) pofátlan félremagyarázása, az orosz propagandába csomagolt riogatások valami nagyon ocsmánynak ágyaznak meg, és mire észbekapnak a hívek – hogy is mondjam csak keresztényül? – harangoztak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
Ez a dagadék narancsos Sátán hazudik, mint ahogy mindig mindenben!!!
Commenter
@tulipan: "narancsos Sátán" :D hát ez...
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló, félfaroknyi Sügét! Ploesti lóvizeleletpálesz nyeldekló iszákos piti! Tévedsz! Aki tényleg ÜTŐDÖTT, az TE vagy! Nem kicsit, nagyon!!!
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló, félfaroknyi Sügét! Ploesti lóvizeleletpálesz nyeldekló iszákos piti! Tévedsz! Aki tényleg ÜTŐDÖTT, az TE vagy! Nem kicsit, nagyon!!! Bizony!
tudode
Hát ŐFÉLESÉGE "sérült szárnyNYAL turulból született:
.
----- Orbán: Minden magyar turulba születik
nol.hu/belfold/orban__minden_magyar_turulba_szuletik-1336025
..
KétSSeggbe vonja a finnUGOR-t, de vacillÁLL a türk között is!
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló, félfaroknyi Sügét! Ploesti lóvizeleletpálesz nyeldekló iszákos piti! Tévedsz! Aki tényleg ÜTŐDÖTT, az TE vagy! Nem kicsit, nagyon!!! Bizony! te eqy agyatlam vakló is vagy, egyben vakse is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.