A család-és ifjúságügyért felelős államtitkár abban bízik, az Európai Uniós parlamenti választások után a családpárti erők lesznek túlsúlyban Európa politikai térképén. Novák Katalin a Magyar Hírlapnak adott év eleji interjújában a kormány otthonteremtő és családbarát politikája volt a téma, az államtitkár asszony az ellenzékről is mondott nem éppen kedves szavakat: többek között …

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
nos,kevés hitványabb,hiteltelenebb képviselője van a kormánypártnak.pedig nagy a felhozatal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Gondoljon bele, hogy ez azt jelentené, hogy azok közül kellene valakiknek vezetni ezt az országot, akik most valóságshow-t játszanak az utcán, színészkednek és provokálnak, és méltatlan módon viselkednek.”

Miért, az mennyivel rosszabb, mint a Graz-i idegklinika egyik betegéről tudni ugyanazt?
Nessy
@kamazuka: nem kell belegondolni! Immáron nyolc éve "élvezzük".
Talán még emlékszik valaki a Kossuth téri kempingtáborra, a délutánonkénti akkori ellenzék szónoklataira a parlament előtt, a kordonbontásra.
kamazuka
@Nessy: Éppen ezért gondolom azt,ha a mai ellenzék kerülne a porondra,semmit sem tennének máshogyan csak a dal lenne áthangszerelve.
Ami biztos,hogy a valamikori MSZMP-KISZ káderei kormányoznak immár 29 éve.
Ha a haza lakossága ezt le tudja végleg rázni magáról.akkor lesz demokrácia,viszont míg egy csettintésre jobbra balra húznak a kormányok,koalíciók,...felhasználva saját érdekük szerint a lakosságot,addíg marad ama nyugati vélekedés,miszerint ez, a hülyék országa,
Eladott Ország
Szóval miután már ott tartanak a családügyi mizériájukkal, hogy 1,3 millió kamukonzultációs válaszkérdőív is sikernek számít, az államtitkár asszony jó ütemben szállt bele a nem fideszes népességbe, ahogy az el is várható az őszinte kereszténydemokratáktól:" Nehéz lehet azoknak, akik valamiért nem tudják támogatni a kormánypártokat"… Drága Katalin asszonyság! Attól tartok, a kormánypártokat nem valamiért nem tudják támogatni sokan és egyre többen, hanem nagyon is konkrét okok miatt. Nem azért, mert nem tetszik egyikük vagy másikuk pofája, hanem azért az aljas, mocskos, falmelléki uszításért, és azért a becstelenségért, amire Áder kolléga szerinte nemet lehetne és kellene mondani. De mit várhatunk azoktól az álszent geciktől, akik a munkavállalók frontális szívatása, a nem fideszes szavazók ilyen ocsmány sértegetése mellett például – most csak az apraját mondom – két nap alatt 20 millió forintnyi közpénzt bulikáztak el karácsonykor? Vagy akik mindössze másfél napot bírtak ki az új évben úgy, hogy nem drágítottak egyetlen szájbatekert sportberuházást sem? Vagy akik újabb 1,7 milliárd forintot ölnek bele az újramelegített Magyarország jobban teljesít nevű hazugságkampányba, hogy a birkának nézett populáció ne a zsebének és a saját bőrének higgyen, hanem a zsibbasztó plakátoknak és az egyperces propagandahazugságoknak? Ja, mert ők soha nem érnek a kurva munka végére, egyre csak ásnak, ásnak és kapaszkodnak a hatalomba. Annyira soha nem látott módon jobban teljesítünk példának okáért, hogy a „hatalmas” pedagógus béremelés után ugyanannyit keres egy tanár, mint egy középfokú végzettségű szakmunkás. Nem baj, mert a TEK nevű orbánista magánhadseregnél dolgozóknak közel félmilliós fizetés és 200 ezres cafateria jár azért, hogy bohóckodjanak és egy kétutcás zsákfaluban eltévedjenek.
Nessy
@kamazuka: Régi jó magyar szokás. Hárman hat fele húznak!
Eladott Ország
Bevallom, nekem Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára az egyik kedvencem. Amióta Selmeczi Gabriella eltűnt a színről (sajnálatosan a nyugdíjvagyonunkkal és SZTK alapú műfogsorával egyetemben), azóta Novák képviseli a nőiséget a kormányban. Szakmaiságot ugye nem nagyon tud képviselni, az értelem lángját se igazán tudja körbe hordozni. De kedves a mosolya és biztosan jó édesanya. Az sem mellékes, hogy nincs az az eszement baromság, amivel ne lenne hajlandó kiállni a kamerák elé és a kétség legapróbb jele nélkül felmondja a leckét. Teljesen függetlenül attól, hogy a józan ésszel, a realitással, de még a statisztikai adatokkal is szembemegy olykor a mondandó, neki a szeme sem rebben.Nekik a kormányon maradás élet, vagy halál. Mert annyit loptak, amennyivel mi elszegényedtünk Bulgária szintjére, vagy már lejjebb. Nekünk is élet, vagy halál kérdése a soha többé viszont nem látás. Én élni akarok. Nem mellesleg irritál Novák Katika pofájának már a látványa is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.