Fogékonyabb-e a magyar a gyűlöletre másoknál, felelős-e ezért az egyén, a közösség, a média, az egyház? Kétrészes cikksorozatban keressük az okokat és a válaszokat.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

116 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Akkor beszéljünk még egy kört a gyűlöletről és a hazaszeretetről, ha már itt a nyersanyag. Az alábbi szellemi moslékkal nyomul az államnak kétharmadában is elnyomott, hősöket és mártírokat megszégyenítő pártja a Sargentini-jelentésről szóló – számukra sajnálatos módon – nyíltsisakos szavazás előtti hangulatkeltés kényszerűsége okán: scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p526x296/41537214_10157686042284307_6842489424924639232_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_eui2=AeGDnfSjsvlTc1HM88O8bUgVlPWMafHLtv33X4y5HrFgD78hfAtJStCVO6fi_K5Lv9Hn-Rr4st0a0ol0bGN0ho1I4N6bSf0mPiU4uFQW5t6Myw&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=d18e6f4cdde870f00edd6d7804d2df84&oe=5CD4E1ED
Sok minden eszembe jutott erről az egybites, hazug, de annál jobban bevált, a fidesz lényegét adó érzelmi manipulációs üzenetről. Ha legalább egy csöppnyi, egy árnyalatnyi következetesség és gerinc szorulna néha ezekbe a pofátlan uszításokba, leszarnám, hogy ez a három évtizede a politikából és közpénzből élő elfuserált ember konkrétan függönynek nézett tegnap egy egész országot. Már olyan régóta mérgezi a gyűlöletével ezt a nemzeti sorba felnőni képtelen népet, olyan kurva sok idő ez a három évtized, amióta beverekedte magát a politika fősodrába, és mérgez-rombol-pusztít-tör-zúz, hogy az ember néha saját magán is észreveszi: a legsötétebb indulatokat váltja ki belőle ez az elvtelen, erkölcsi hulladék.
A személyeskedő, hamis, büdös érzelmi húrokat pengető hazudozáson kívül más nyelvet nem beszél ez az ember, és ez borzasztó. Ennél csak az a borzasztóbb, hogy mások hazaszeretetét és becsületét méricskéli egy olyan morálisan lezüllött alak, akinek a famíliája milliós-milliárdos csalásokban érintett. Azt hiszem, mindazonáltal téved az elvetélt jogászok gyöngye: nem gyűlölet ez. Rosszabb annál: mindenféle gazdasági, politikai és egyéb érdek nélküli őszinte megvetés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Shikari: Mi van, Te sötét, román vándorcigány? Sikerült másnál is kihúznod gyuháf??? :)
tulipan
Nem ártana ezt közölni ezzel zsírpárna, habzsoló pofájú, végeletekig mohón zabáló és zabráló, narancsos hiénahaddal!

ecolounge.hu/nagyvilag/soha-nem-volt-meg-ilyen-koran-a-tulfogyasztas-vilagnapja
tulipan
@Shikari: Nyugi! Mi is hagyung Téged, abban a savanyú illiberális levedben aszalódva pácolódni,román takony! :-))))
tulipan
@durbincs: : ?i a hézag, naarncsos seggynló, félfatoknyi, SZAROS nyelvű Sügér:..te meg a szülédet baszogasd, te helyettes bányarém!Menj le,a bámyáakcódba s a szén, megaaz olaj, feljön magától a felszinre!Azután ellenőrizd,hogy mennyit "kapott őssze" a mackóktól a mamikád! Írd meg mennyi egy "fuvar" natúr és mennyi "gumikabátban"! Különben "nyasgem van"! (;-))
tulipan
@Durbincs: Te anramcso seggnyaló, félfaroknyi szaros pofájó Sügér! Minden sertéstelepen vegeztél már a disznókák etetésével ? mert látni , nagyon ráérsz itt már megint, hülyeségeket pofázni ? nosza akkor sikáld ki már ki a vályúkat is , meg fertödtelenitsd is ? Aztán, nem bánom, mehetsz haza a bűzös bányakecódba, Shikarival enyelegni, miközben miközben vödörrel vedelitek a bányalóvizeletpáleszeteket! Na, persze lehet, nem tartom kizártnak, hogy még több 30IQ-s, sötét, bunkó torszülött, nararancsos hiéna is résztvesz a sexbulitokban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.