Egyre több szülő gondolja úgy, hogy a közoktatás helyett gyerekének valamilyen alapítványi, egyházi vagy egyéb magániskolát választ. Egyre több szülő gondolja úgy, hogy a közoktatás helyett gyerekének valamilyen alapítványi, egyházi vagy egyéb magániskolát választ. Alternatíva pedig bőven van, viszont most már akkora a túljelentkezés, hogy bizonyos intézményekben licitálni kell a helyekért. Kíváncsiak voltunk, mégis mekkora kiadással számolhatnak a családok, ha a 2019/2020-as tanévet gyerekük már egy magán középiskolában kezdené meg.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem az a baj, hogy ilyen iskolákba járatják a gyermekeiket, hanem az, hogy ezek,, ahogy az egyháziak is duplán kapnak támogatásokat! =))
lampa laz
Amikor nekünk a világhírü oktatásról böfög retekvári bence akkor a poshadt agyával ezekre az iskolákra gondol. Abból a sok ellopott pénzből az állami iskolák színvonalát is közelíteni lehetne ezekhez a flancos intézményekhez, persze az oktatás minőségét nem birkaszintre butítva. Hiába vannak jó pedagógusok, ha a tananyag szart sem ér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.