Mensáros Lászlót idézve válaszolt Bayer Zsolt Nagy Blankának a Magyar Időkben. Megmagyarázza, ki is a proli, Nagy Blankát "rossz tanulóként" emlegeti.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Bayer a nemzet suttyója. Kell kontrasztnak, mint egy falat kenyér.
tudode
Bátor ez a gimnazista, mert olyanokkal áll szemben, AKIKTŐL még a saját fiúk borja is félt:
.
Közzététel: 2019. jan. 24.
---- Simicska Lajos attól tartott, hogy sugárzással iktatják ki Orbánék
www.youtube.com/watch?v=FHsrKoASQCE
.
Aztán átértékelve, NEKI IS EGY ÉLETE VAN, mint ezeknek a 37-ekből vircsaftoló CEFRÉKNEK. pedig, ha lett volna vér a pucájában KITÁLHATOTT "volna"!
kissé felnőttem
Egyetlen dolog vigatsztaló NÁLAD nagyobb proli Európában szerintem nincsen
az 5-ös el meg ne vágj fel,
mert SE diplomával se oklevéllel észt annak akinek nincs adni nem lehet. Nem megyek bele a történelmi eszméid futtatásában mert sántitanak a hasonlatok is, furcsa ugye, hogy a diáklány saját szavaiddal vágott vissza ? mert egy korosztályt tanítottál trágárságra messze nem a megbékélésre.szokjátok és megint a saját szavaiddal " hogy visszafogott voltam " ( tőled való ) Ő is 50 feletti vagy Ő meg 18 a jővőjükért az ördöggel is szembe fognak szállni mert belőled egy van ők meg 100 ezrével tudd !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.