kissé felnőttem

Karácsony: Kínai szerverekről is támadták az előválasztás informatikai rendszerét
Ezernél többször fordult elő hogy mást igért mást tett, magyarul sunyi hazug jellem nélküli ember csak az unió miért hagyta majdnem 10 évig hogy megvezesse őket . majd amikor egy pillanat alatt szikrát kap az ország népe akkor hová bújik? hatvanpusztai bunkerbe. az intelmeket meg sem akarta soha hallgatni hát a végén csattan az ostor a mondás szerint .Ettől a nép már nem tud jobban elszegényedni. árak bérek, és a havi fizetése már a megélhetéssel köszönő viszonyban sincs.
Orbánék felkészültek – ha megbuknak, akkor is a zsebükben az ország
@rokker33: amikor felébredsz már senki sem lesz körülötted ne hidd hogy kimaradsz vagy lemaradsz a sárgák megesznek 1920 tájékán már erről regéltek csak tudd aztán i mádkózz hogy messze kerülj innen
Kövér: Ha az Alaptörvényt kéthatmad nélkül hatályon kívül akarják helyezni, az büntetőjogi kategória
te is egy büntető kategória leszel bajuszos ne aggodj inkább az alkotmányotokon gondolkodj el ha van mivel
Ellenzék: Orbánék megijedtek
@kereső: majd egy év távlatából emlékezz mit irtál ide, addig ne is válaszolj..lopási tudomány az kevés ám
Egyre nehezebb egészségesen élni: a zöldségárak az egekbe szöktek 2021-re, és egyelőre maradnak is
hát igen majd ehetjük a szép szines fotókat mert egyre inkább nem telik rá . hajrá magyarország- ozzon meg az orbán de valahol jó messzire innen.Gyalázat ami itt van leszegényiti a népét hogy uralkodhasson ? ne már az EU meg 10 éve lassan hagyja hogy beteljesitse az álmait???
Megállapították, milyen mellékhatása van a fiatalokra a Pfizer-vakcinának
@Eladott Ország: az ur vveszi a kalapját vagy reklámbohóccá áll a választások után?
Megállapították, milyen mellékhatása van a fiatalokra a Pfizer-vakcinának
kinait oroszt nem is meritek elemezni ? csak a Pfizert. Így lehet annyit hazudni hogy el is sokalltok nemde?
Pegasus-ügy: volt ülés, de 2050-ig titkos, mi hangzott el
hát ennyire rettegtek az igazságtól na ne már ti sem éltek 200 évig
Nem dolgozhat Szijjártó? Szputnyik oltása miatt kellemetlen helyzetbe került a külügyminiszter
Akkor mostantól kezdesz átváltozni Törpe pincsibe, na ez eddig csak egy kizárás majd utána meg...
Ezer köbméter fűrészpor lángol Tolnán
csak két dolog lehet : nagyon sokat tárolnak és nedves, akkor simán öngyulladás a másikat sejtheti bárki én az elsőre tenném a tippemet,de akkor kell legyen felelősségre vonás is.
Kampányüzemmódba kapcsolt Fürjes Balázs, belengette a tanárok béremelését
hm egy ujabb igérgető hiszen pénzed sincs akkor mire fel ja megszoktátok igérni csak abból még senki nem tudott kenyeret venni vagy ezt sem tudtad ? olyan mint a kerékpársáv a minapi okoskodásodból.
Elképesztő képsorok láttak napvilágot, arról ahogy a migránsok próbálnak beszökni az országba – videó
@namihami: 2015 a Morahalomnál készitett videó, a kép ahol a videót ajállják ott a leirást olvasd és meglesz a 6 év elmultával elővették riogatásra való
Egy napig agyalt a Fidesz, hogy mit reagáljon az előválasztás leállására
@Peller Anikó: Már csak be kell tőlük gyűjteni az évek alatti felhalmozást, vagy simán rekvirálást ? vagy totál vagyonelkobzást aki a cinkosok közt volt.
Kövér: túl sokan mennek nyugatra dolgozni, ezért is Brüsszel a hibás
ezért is ti vagytok a hunyok bajuszos, csak ne hazudd te is másokra, 600 ezret elüldöztetek amikor szóltak elmennek az orvosok nővérek süketet játszottatok, vagy ez volt az aljas hátsó gondolatotok? aztán mire felfogtátok lett egy 100 millás gyere haza fiatal kudarcosan, szijjártó ment agitálni le sem szarták ott már. itt aki felvette a hitelt sem változott az élete na ná vissza is mentek.családostól, ja és a gazdaságotokat ki ki huzták a haza utalt milliárdok le nem tagadhatod ma is ez van. Ja kérem csak titeket illet a 1,5 meg a 4-5 milliós fizetés akkor gebedjetek abba amit itthon teremtettetek
.Az EU éllovasai leghetnénk de ez csak 10 ezernek adatott meg itthon, nem a millióknak, nyomortanyává vált az ország ti meg csak vagytok mint az iszap.a dáridókból a bulikba a stadionokból a luxusrepülésekbe meg a jahtozásba A kórházakban
meg a szentlélek meg a kásler hazug kötcsei szavai. akár az Arkagyin Rajkin minden szép minden jó mindennel meg van elégedve .ez a hazug életfilozófia ám.
Fidesz: Gyurcsányék bevándorlóországot akarnak Magyarországból, csak Orbán mentheti meg azt
@sgl: és ki tudna velük kommunikálni ? 4 millával tán te is ? ki adna szállást és kosztot Te tán ? és a bérüket is ? ja a végén a torkokat átvágják ez a mentalitásuk akkor há futsz ? Cubába ?. Gondolkodni is néha illene ám idális esetben a falud templomába max szervezkednek meg fegyverkeznek erre is volt ám példa vagy csak vakon ötletelsz itt? hát tudd nem 4-5 diplomával hanem 40 cm es késsel indulnak utnak . se Isten se Mária nem jön velük csinján az ötleteléssel . kevés a jólétükhöz és a tiiéd sérülne jobban
Fidesz: Gyurcsányék bevándorlóországot akarnak Magyarországból, csak Orbán mentheti meg azt
hát ez olyan orbitális hazugság, hogy lassan agyon is nyom titeket nektek se Istenetek se Hazátok, hogy ennyire fanatikusan hazudtok ? naponta 10,000 x is ha orbán ezt kéri vagy követeli kereső, kereső keresd meg az eszedet !!! @kereső: neked szólna , keresd meg az eszedet is , :
nálunk a kotlós szokott nálunk kotyogni.
Kitüntették Mészáros Lőrincet a nagycsaládosok
legalább Ő segít ha a gazdája nem is, ez azért pozitív ám Mészárostól kezdte anno a kis Leventével a hiányzót kipótolta Levente meg azóta bizony vidámodik és erősödik, csak igy tovább Levi és Lőrinc !
Mégis Orbán hazudta a legnagyobbat? Reagáltak az írására
melyek a legnagyobb hazugságok tőle? minden szó ami hanggá alakul az mind az.
Orban: Egyre többen dolgozunk
egyre tőbben? miért te is dolgozol?
ne már . mennél vasuti kalauznak ? buszsofőrnek? kamionosnak? o meg ne sajnáljunk ?
Orban: Egyre többen dolgozunk
Igen 12 -től egyre vagy? egy ig ? akár a hiradó úgy letette a létrás migránsmászókás videót , ajaj akár ma lett vóna?" hej dunáról fúj a szél szegény embert mindig ér dunáról fúj a szél " pedig a videjó arról volt vala, anno Mórahalom 2015. de az oldal: dátum az ennyi volt ma, na bakker és holnapután is úgyanigy lesz ma? év hónap nap firkászok be kéne azonositani titeket is ki és miért nem akarja ismerni a dátumozást? ma is van ma holnap is van ma hát lehessen bogarászni a fejetekben?
na ez is lim-lom?
Bejelentették: Deutsch Tamás állatok szállításával foglalkozik majd
@gina: tudod amikor én születtem akkor éppen a hortistázásnál tartottak. Nem is létezett olyan, hogy demokrácia , mert az meg a diktatúra egyik válfaja.
10 parancsolat meg a mentelmi jog a képviselőket védi kalákában nem felelősek a tetteikért, szavaikért.
Így ugye azért érthető a viselkedésük. Az hogy az ország népét egymásnak ugratják, uszítással ez meg a vezető egyszemélyes felelőssége.
Elképesztő képsorok láttak napvilágot, arról ahogy a migránsok próbálnak beszökni az országba – videó
én is ott töltöttem a 18- ik évemtől a bm hőrnél a sorkatana időm egy részét nem hiszek már a mesékben sem
Elképesztő képsorok láttak napvilágot, arról ahogy a migránsok próbálnak beszökni az országba – videó
@kissé felnőttem: ja csak ez a dátum itt és ma az oldalon tisztázandó lehet ma 2021 09,18-a van vagy jaj de megijedtem már megint migrácsokkal csak ez ugye 2015-ös nek irnák vagy irták is ? Na Mórahalom ? Akkor nem ma jöttek. alig hat éve? friss a hir pedig már szaga van
Elképesztő képsorok láttak napvilágot, arról ahogy a migránsok próbálnak beszökni az országba – videó
hát akkor az átkosban az sz -100 ettől modernebb volt, pedig éjjellátója az nem volt, de hozzáérve bizony bömbölt a szirénája. A járőr sem volt messze, sőt volt olyan hogy fegyverhasználat, nem csak nálam van, aztán annyi. A létrát ki vitte oda kinek ? vagy csak a film kedvéért ja ? na igen ?