kissé felnőttem

Orbán Viktor háromnapos stratégiai kormányülést hívott össze – itt van, miről lesz szó
akkor tán elmesélik neki a DEBRECENI ja ne a kolbászra gondolj hanem, az akkumulátorgyárra két nyomós indok:+ egy harmadik is sújozva nyom a latba. a napi energiaigénye egy harmada az országosnak ? hm? meg a mi lesz ha a szomszédjaink tározókat létesítve felfogják a vízkészletüket és akkor ugye aszájos az évi időjárás alakulás? ?
Na a + 3 ik 9 ezer külföldit idehoz vendégmunkásként lakhatás egyéb szociális dolgok vagy tán rabokkal látja el mindezt. Börtön is kéretik oda ? vagy iskola, óvoda bölcsőde egészségügy orvos , fogorvos , játszótér meg miegymás vagy mindez ősemberi barlanglakásból működne . fűtés minden nélkűl. FURA DE nagyon fura és átgondolatlan .főleg .
Évente 5 milliárddal segíti a Fradit az MVM, miközben a városi távhős cégek egy részét százmilliós kötbérrel sújtja
ötmilliárdal segitik a fradit mi meg adjuk nekik a pénzt ne osztogassák el aztán megélnek a fradi meg irány a kőbánya csákány lapát vagonba kézzel ám 39 tehervonatnyít , a munka nemesit ugye? itt a lehetőség.
Gyakorlatilag összeomlott az MVM elszámolása, augusztusban jöhetnek a durva meglepetések
megállt a tudomány ja nincs ember egyszerű ám nem kell nekik fizetni, magas a számla kapnak melléje egy létrát tán elérik vagy lenullázódik a számla is , lejár a határidő azután minek kéne fizetnünk majd valamikor 60 év multán ugyis milliárdosok nem kenyérre kell nekik.
Novák Katalin megszólalt Magyarország európai uniós tagságáról, ezt nyilatkozta egy olasz lapnak
ez igen megtanultad már a simlis hazugságok módszerét kár hogy hazug minden szavad kató néni mennél haza ablakot pucolni . mi is jobban járnánk
Ikreik megszületése után most tudott először egy kicsit lazítani Borbély Alexandra és Nagy Ervin
akkor képzeld el én ilyen feltételek mellett tanítottam a feleségemet autót vezetni Jaj elaludtak e ? jaj nem történt
semmi otthon? Levizsgázott, sikeresen.
pedig akkor még a mobiltelefon is az északi sarkon flangált, nem az emberek kezében mint ma .
Halász János szerint a baloldal elárulta a hazáját
akkor ti meg a gazdaságát véreztettétek ki, ja hogy 4-5 milliós havi pénznél ezt ti nem érzitek ugye? mocsok
.@Shikari: te meg honnan menekültél ide? .anyád is tán onnan való hogy mindenkit zsidózol? akkor kuss neked is
"Fogy a levegő az Orbán-rendszer körül" – óriási bajt vizionál közleményében a DK árnyékkormánya
fogy a levegő segitsünk fogyasztani aztán gyorsabb lesz a szabadulás..ugyanis a világ legpénzéhesebbje lett orbán neki semmi nem elég mindent és mindenkit beáldoz a pénzért.még párszor elmegy az euhoz és mindenkit körbecsókol aki a leállitott pénzekhez hozzájuttatná. ???
hát inkább ne kapjon egy fillért sem de centet sem mert azt is lenyeli.
Az V. kerület már meg is magyarázta, miért indulnának államosítások a fővárosban
A Keleti pályaudvart nem ohajtanák szintén Államosítani ??? ÍMár lassan pár komolyabb esőzés aztán omladozik, ja orbán a reptérre jár a vonat ledegradáló? ja azért még állagmegóvást megérdemelne ám
Nógrádi György: Senki nem akar megdögleni és harmadik világháborút
mindha meg szokták vona ezt kérdezni ? nógrádban is láz uralkodik az ész felett, ajjaj
Tippekkel segíti az autósokat a Magyar Közút
menjenek helikopterrel, gyorsabb is és nem rongálódik a kátyúktól az autó sem, na végre.
Megszűnhet három nyugdíjpénztár, senki nem fizeti a tagdíjat
@Németh István: lekváros bukta majd felébrdsz? nézz utána kik a legnagyobb tartozással birók NEM a kisemberekk aztán lapits közpénz pazarló , olvass pintér cégeiről aztán majd felfogod max napernyővel a valóságot, 3000 milliárdról hallottál selmecke gabricskát kérdezd kanász majd számoltasd el! köszi.
Fájó pofon ez Orbánnak: csatát vesztett a „szabadságharcában”, nem is akármekkorát
@Németh István: hát te is a baglyokak irod a sületlenségeidet vagy csak diktálod mert se irni se olvasnin nem tudsz analfabéta amikor én már irtam olvastam téged akkot fostak össue koktélbol anyádat kérdezd meg okitsd ne másokat bugris
A biciklisták is veszélyesek! A gyalogosbalesetek elkerüléséért tart kampányt a rendőrség
még éppen tegnap volt szerencsém vagy a rollerosnak ki tudja körforgalom 2 helyen gyalogátkelővel, olyan tempossan hajt a zebrán,hogy blokkolva megállok, a mögöttem érkező meg 10 cm re mögöttem a kölök oda sem néz viharzik tovább, legalább az életét megmentettem ha nem is fogta fel de hol van a város rendőrsége ? vagy otthagyták a szakmájukat, förtelmes a közlekedési KULTÚRÁNK-nak csúfolt valami. és minden bűntetlen marad?
Fájó pofon ez Orbánnak: csatát vesztett a „szabadságharcában”, nem is akármekkorát
@Németh István: éppen magadról állitód ki a vádat bravó lassan tán megis érted amit ideokádsz? ideje már selejt seggnyalonc a tiéd állt ám a rákóczi téren ne m mesélte el?
Simor András nem zárja ki, hogy Magyarország távozik az EU-ból
na akkortól lesz itt betyár kurva világ olyan kb mint 1740-1780-ig kiürül az ország aki él és mozog az ide kirándulni sem vágyodik vissza .mert már élhetetlen, csak a milliomos slepp sírná vissza, a nép már nem kulizni bárhol lehet főleg ha meg is él belőle orbán meg hadakozzon a démonjaival meg a 133 bátorral.
Szabó Tímea szerint elfogadhatatlan, hogy a Fidesz-KDNP tagjainak a fizetése a duplájára nőtt, a Párbeszéd húsz százalékkal csökkentené a kormánytagok és a képviselők bérét
koldusoktól ne sajnáljátok nem viszik a másvilágra magukkal ők sem most itt verik a nyálukat később a menybe? á dehogy 2 milla a koldusnak havonta hogy legyen megtakaritása.???