kissé felnőttem

Gulyás Gergely: a nemzeti konzultációs ívek eltulajdonítása, összegyűjtése bűncselekmény
és mennyi évtizedet kóstál egyetlen levélke? mondanád gergel , mert akkor kockáztatok, 27 év még sitten nekem beleféthet. hm Megirod ide nekem? köszi
Láng Zsolt: „Van még Magyarországon néhány millió ember, akinek nem ugrik be Szálasi Ferenc képe”
VAN még ? vagy még van akinek nem ugrik be? mert ne én okítsak senkit de 1944 -ről itt már alig 50-100 ezernek van már csak emléke a nevezettről, de visszafelé lassan oda fogunk jutni vagy mi a szarért fontos a szállasi?.
2020- van basszus, előre néznétek mert lassan vereckénél is rosszabb lesz vagy levédiáig visz minket vissza a jólét?
aki 1944- ben jőtt világra tudd az ma 76 éves ha él !Akkor mit akartok vele?
A Fidesz felszólította Karácsony Gergelyt: "Azonnal kezdje meg a Lánchíd felújítását!"
Na Gergely mennyien lesznek segitségként, egy egész fidesz , csak nézelődnek vagy dirigálnának is ? azt mindenki
tud nem kell izgulni. kitartást (Nem arra gondoltam ami 44-es téma volt), bár már lassan mindenki hártrafelé néz nem előre pedig a haladáshoz messze előre kéne , itt ez nem működik.HOL van még aug.20 nyugi.meg is kéne élni.
A Fidesz felszólította Karácsony Gergelyt: "Azonnal kezdje meg a Lánchíd felújítását!"
@durbincs: neked eldeformált sincs, kussolj halacska farka menj, mosd fel a flasztert(aszfalt ) hogy értsd
Mélyen hallgat a BM a rendőröknek beígért pluszpénzről
@Gyütt Mönt: biza igy volt aztán ezzel is Gyurcsányt szapulták. a 13-hoz meg az üvegzsebű kormánynak 4 év kell röhelyesek nem kicsit nagyon.
Rétvári Bence szerint négymillióval nőtt azok száma, akiknek van tartaléka egy váratlan kiadásra
A váci krumplisnak tán de nem a népnek miből lenne 4 milliónak gondolkodj el, vagy hallgatni arany ja pénzért hantázni az igen alja meló majd egy rendszerváltás helyre tesz, arra meg vén trotty leszel
A Fidesz szerint nincs romokban a magyar egészségügy – vesztegetési ügyben gyanúsított képviselőjük magyarázta el, miért
Ha te mondod? már szavahihetetlen vagy
amiről beszélsz nincs romokban? a romok alatt van eltemetve,
orvos ápoló és rengeteg eszköz nélkűl. Szerinted miért zugnak a 60-70 órás önkizsákmányolásról az orvosok.???
a képviselöitek meg elvergődnek, gyógyuljunk a stadionba? de akkor ti se máshol,
A kormány reakciója arra, hogy az Európai Bíróság jogellenesnek tartja a civilek listázását: Soros, Soros, Soros
Tüncike listázás : kommunista ávós módszer, volt és itt is maradt velünk. Legutóbbi nyugdijas ujság hátulja ha megnézed kinek kinek más jut eszébe és mindezek még vissza sem lettek küldve , de a lap már ideért Na nem olyan kubatovos zöld vagy narancs esőköpenyre emlékeztet szelektálva 1-7 ig Kérdésem? csodálkozól éppen? vagy misét celebrálsz ? hát nekünk NE
A Fidesz felszólította Karácsony Gergelyt: "Azonnal kezdje meg a Lánchíd felújítását!"
halacska az othoniakkal zoglalkozz amit kérdezel sem igaz hátmég???mész ám még bányába.
Petíciót indítanának a vasalódeszkás tanárt meghurcoló tankerületi vezető mellett
hát szerintem ti vagytok a balesetveszélyes eszközök dakota lóval, se humorotok? se etikátok?Ötleteltetek volna korábban jobbat szebbet de kritizálni én is tudok.+ 1-2 tulkapás iskola bezáratás megy ez ugye:Épitkezni gyarapodni kéne nemde?
Orbán és Varga "amazon" Judit közös fotóval üzent Brüsszelnek
én meg Juditkának üzenném egy üveg cseresznyemézzel igazán meglephetne mert én olyat még nem láttam nem is hallottam.1995- től pedig máig vannak méhecskéim.
6,5 milliárd forint biztosan elmegy az idei augusztus 20-ra tűzijáték nélkül is
ha ezt meglépik ... és még pénzt vonnak el itt már semmi nem elég irodabutor, tüzijáték nem inkább az egészségügyet kéne dángálni. Pestiek ?
Orbán: "a pénzt először meg kell keresni és utána kell elkölteni"
na megkeresték a pénzt ??? hogy irodabutorra,tűzijátékra na hát meg konzultációra, de szorgalmasak az urak.
Kósa Lajos Columbót emlegetve magyarázta Debrecen rejtélyes 600 milliárdját
LALA amiről Kalambó hires lett senki sem látta a feleségét. a 600 milliárd meg ja értem ujra főváros lesz a láncid is megoldódik arra terelik a Dunát is.
Annak ellenére is ezerszámra veszi a kormány Kínából a lélegeztetőgépeket, hogy a járvány csúcsán is csak 82-en szorultak ezek segítségére
tuzsonyék Bencécskéje erről nem ovastál Bakker A másik meg Vácon is minőségi gépeket gyártanak ja az tán nem fideszközeli cég? anám borogass vám sem terhelné meg a kihasználtsági mutató ? a tiétek meg porosodik meddig is ja? 0,26 % volt a gépek kihasználtsága ha hinni lehet a számoknak .
"Nonszensz, hogy az elmúlt években az ellenzék mindent lélegeztetőgépekben mért, most pedig sokallják a gépek számát"
hé szaki gép és gép közt ég és föld a különbség menj és vegyél egy 20 éves Lancya Libra 1,9 tdi motoros aut 5/ litert eszik haúgy hajtod fenntartásáról ti gondoskodtok a szar utakkal a vagyonosodási illetékkel a sulyadóval ugye lenyuljátok éppen a biztositással az üzemagyag árával + az adójával hetente játszotok miért is? Nem érted mi már igen.Legujabb kormányautókat megnézed ki is fizeti közpénz ? matricák javittások szerviz stb akkor ha megunjátok mehet vigye bárki ...csak azért van némi külömbség az uj és a 20 éves közt lélegeztető gép is 100 féle és funkcionálisan sok szarra sem jó akkor mire pampogsz szakértő vagy? nem is láttál még olyat max majd ha neked kell melyiket adjuk szart vagy exrta márkásat ami 7 nyelven kommunikál veled te meg süketelsz mellette?
Befejezhetnéd az ellenzék szapulását mert aljas ám, de max 15-25 év multán ha visszakapnád ezt a sok szemétkedésedet Mennyre lennél büszke magadra?600 x vágnák a képedbe ez ezért volt az meg amazért? TI akartok itt rendet? másképp kéne hozzáállni.A bocsánatkéréssel neked kéne kezdeni!!!
Orbán: "a pénzt először meg kell keresni és utána kell elkölteni"
@Eladott Ország: meg ugye mi jőttünk leg keletebbről ez ujabb lózung és még itt vagyunk meddig? hisz sűvit az elszegényedés. Csak a vak nem látja.Lassan se orvos se ápoló,csak gumibotosok az iskolákban. Na ki akar még eztán is itt maradni hát ... A Szózat meg a Himnusz már kevés.abból aligha élnénk hetekig hónapokig.
Elképesztő: megbüntették és megalázták főnökei a tornadeszkás tesitanárt, aki százezrekben tartotta a lelket a karantén alatt
na ujabb vasalódeszkás ÚR állt a tanárúr mellé Ráadásul plébános Ő meg a Hitét osztja vasalóállványról Na EMMIÉK erre mit varrtokk ?gombot vagy ujabb fegyelmit?
Elképesztő: megbüntették és megalázták főnökei a tornadeszkás tesitanárt, aki százezrekben tartotta a lelket a karantén alatt
hát régen azt mondták fejétől büzlik a hal Vezsenyi úrnak ilyenek a főnökei.Makó, pedig ott a hagyma is de ezt amit pluszba támasztottak igényt magyarul a tanár úr MEGALÁZÁSA. én másnap le sem köpném az ilyen munkahelyet és munkáltatót.
Pedig 45 munka viszony után mentem nyugdijba .Ami itt szégyen ,senki nem védte meg? aztán kell a gumibotos az iskolába?
Jó pedagógusok kellenek akiknek a tekintély védelmezőjük nem a csendőrállami nevelés.
Debreciner: 600 milliárdot adott a kormány egy fejlesztési koncepcióra, ami sehol nem jelent meg
baráti zsebet keress.jó mélyet és nagyot ahol lehet akár disznókat is hizlalni vagy kupakot osztályozva visszavonulni koncepció elgondolás elképzelés? Aki éhes annak ennyit nem adnak.Na? majd a nyomravezetői dij megoldja 2077 re ha nem titkositják