Európa-eszme egykor és ma címmel tartott előadást Bayer Zsolt a XV. kerületi Hubay Jenő Zeneiskola és Alapfokú Művészeti Iskolában – tudósított a 444.hu.

A rendezvényt többször is megzavarták, mint korábban megírtuk, Gulyás Balázs aktivistának is volt pár keresetlen szava Bayerhez, de a fő attrakciót egy csapat Soros-maszkot viselő fiatal momentumos jelentette. 

A demonstrálók a pódiumhoz mentek, szivacsokat és mosogatószert dobáltak Bayer Zsolt felé ("Mossa ki a száját!"). Sokáig nem állhattak a közönség és az előadók között, megjelent ugyanis Bede Zsolt fociultra, és sorra letépte a fiatalok maszkjait, majd távozásra bírta őket.

95 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@durbincs: Gondoltam, hogy nálatok is ilyen fillérbaszó a fidesz, hogy kiszámlázzák a trollkodást 10x annyiért, közben meg 20e-ért alkalmaznak fogyatékosokat. Te ballonkabátos kopasz szatír!
SystemError
@durbincs: Hány hónapja nyomod már ezt 8 órában mint egy agyatlan retardált, akinek belefostak a fejébe. Szerintem van az egy év is már. Durva lehet a helyzet már az irodátokban..
durbincs
@SystemError: maga csak tudja ? hol a játszótéren-hol a sitten ? nem Ballonkabátos Pedofil ?
durbincs
@SystemError: Lehet magát még jól kitömik?no nem pénzel?azt ott áll majd a bejárati Aulánál ?
Shikari
@SystemError: Lehet, hogy a Fidesz megváltozott és sokan úgy gondolják nem előnyére, de még mindig az egyetlen választható alternatíva a politikai palettán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok