Sok szoba, négy gyerek, négy kerék. Avagy végigszámoltunk egy olyan esetet, amiben egy magyar nő négy gyereket szül, és ezzel a hozzáférhető legtöbb családtámogatást veszi fel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Na, majd a törvényhozás szépen kiigazítja, megjavítja azokat a feltételeket, melyekkel igénybe lehet venni a 7. pontot. Aztán addig igazgatják, míg ki nem derül, hogy megint azok nyernek a "bóton", akiknek amúgy is van mit a kakaóba áztatni. Mert az biztos, hogy ha a rászorulókat is "bele vennék", abba a magyar költségvetés belerokkanna. De hát nem is arra van kitalálva, csak a mézesmadzag szerepét tölti be, hogy ez a bűnöző tróger banda túlélje. Ehhez képest már szinte tökéletesen mindegy, hogy a miniszterek elnöke hogyan üzent hadat megszámlálhatatlanul sokadszorra a józan észnek, midőn fűt-fát megígért az elbizonytalanodó nyájnak, csak lécci, lécci szavazzanak rá, mert semmi kedve elszámolni a közösből szétlopott milliárdokkal. Nem? De. Ezt a szellemi-erkölcsi hanyatlást a Várkert Bazár köré vont fekete nájlonkerítés, a kismillió szolgabusz, a jótéteménynek és ingyenpénznek álcázott hűvös halomba hányt ígéretekkel kitapétázott és gyalázkodástól egyáltalán nem mentes évértékelő hazugságok sem takarják el. Ezek tényleg végérvényesen és visszafordíthatatlanul megbolondultak, és a java még csak ezután jön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.