„Tűzgyújtásra alkalmas eszközt” kerestek Cseh Katalinnál a rendőrök egy januári tüntetés után. A politikus szerint az ellenőrzés során a melltartóját és rúzsait is megnézték, jegyzetfüzetét pedig átlapozták.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Vajon miért nem vizsgálták át a RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGÉT, amikor, na nem SZEMÉLYESEN, 2006-ban kivetítőn valami CHARTÁVAL etette azokat, akik után REKULTIVÁLNI kellett a teret:
.
---- Fidesz, eltört Gerinc -2- 2006. okt. 4 és 6, Kossuth tér
.
www.youtube.com/watch?v=-tMvXxZ7HOk
.
Ezek után MATATNI egy melltartóban azok miatt, akiknek FELSZÍVÓDOTT A GERINCE, bújKÁLNAK miután MEGKAPARÍNTOTTÁK a hatalmat és az ország bukSZÁJÁT!
.
Az ajánlott videót ÉRDEMES végig megtekinteni, Takács a videó vége felé MESÉLI EL, ki csődítette a Kossuth térieket hetekig annak érdekében, hogy tudja meg Magyarország HOL VAN A MAGYAROK ISTENE!
.
Jelenleg a KOLOSTORBAN vezekel, vagy mit csinyál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.