A politikus 2018 óta dolgozik kormányszóvivőként, idén januárban lett országgyűlési képviselő, és most itt a legújabb megbízatása. A hazai kommunikációs feladatok ellátására kormánybiztossá nevezték ki Hollik Istvánt – írja az MTI. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny csütörtöki számában jelent meg. Hollik István megbízatása február 18-tól 2021. február 17-ig szól.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
The show must go on , The show must go on , Yeah

kormánybiztossá nevezték ki Hollik Istvánt

Az igazat megvallva már majdnem ráfanyalodtam arra, hogy egy általam mélységesen elítélt és gyakran (persze közel sem olyan gyakran, mint kellene) szóvá tett blődli létjogosultságáról gondolkodjam el. Arra a bugyuta kifejezésre gondolok, hogy „megszámolhatatlanul sok”. Ami persze ab ovo megszámlálhatatlan és igencsak a legtöbb esetben az „egy, kettő, sok”szinonimája.
Az az majdnem ezt írtam ártunk és qurmányunk biztosai számának kapcsán. Nehezen de megálltam, pedig itt egyértelműen valóban nagyon sokan vannak. Sőt azt kell mondjam, hogy ha megpróbálod összeszedni őket, mire a végé érsz máris rittyentenek egy újabbat.
A tegnapi napra rendelt példa, pontosabban „egy a Magyar Közlöny csütörtöki számában megjelent kormányhatározat” szerint: „A hazai kommunikációs feladatok ellátására kormánybiztossá nevezték ki Hollik Istvánt”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.