85 százalék mondta azt januárban, hogy „teljes mértékben” vagy „inkább” támogatják azt, hogy Magyarország az Európai Unió tagja legyen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A századvég meg a nézőpont tud olyan felmérést készíteni, amiben 100% azt mondja, hogy mindegy mi, csak orbán mondja.
RonaGyuri
@Aki Én: az ő célközönségükben ez igaz is
RonaGyuri
én ezzel nem dicsekednék, mert ugyanakkor több mint 50% azt akarja, hogy a Fidesz képviselje őt az EU-ban! =))
tudode
Megvan ÁLDVA, illetve VERBE úgy az ország, mint az EU ezzel a VÁSOTT kopival, mivel nem NEVELDE az EU, hanem ritkán küldenek TAGOKORSZÁGOK képviseletükben hozzá hasonló GÁTLÁSTALAN ficerét:
.
Azért kell idő számára, hogy kiheverje azokat a FRÁSZOKAT, amelyben részesítik az EP-ben!!!
.
Például: (nézett ki a fejéből, mint egy sült hal)
.
Közzététel: 2017. ápr. 27.
---- Guy Verhofstadt felszólalása
www.youtube.com/watch?v=USrsXBOvHeM&t=229s
.
"""Orbán legkeményebb kritikusa Guy Verhofstadt liberális frakcióvezető volt, aki egyenesen közölte, hogy 1989-ben találkozott először Orbánnal, az SZDSZ egyik találkozóján, és Orbánt akkor még Soros támogatott, és liberális politikus volt, kicsit olyan, mint Emmanuel Macron. Szerinte sok minden változott azóta. És sok minden változhat még. Meddig fog elmenni? A könyvégetésig? Konrádot, Kertészt fog égetni a Kossuth téren? Szerinte Magyarország most megint a szocializmusra emlékeztet a protekcionizmussal, ahol mindenkit ellenségnek látnak. Verhofstadt feltette a kérdést Orbánnak, mit akar, hogy emlékezzenek rá, mint egy politikusra, aki segített felszabadítani Magyarországot a kommunizmus alól, vagy mint egy politikusra, aki visszavezette oda."""
.
Ezek után HAZAREPKED, és UNDORÍTÓAN VISSZAKÖPKÖD szokásához híven, mint az ANYÓS, hogy e menny is értse!

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.