Mert szerte Európában számos helyen állnak kerítések, mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a Sky Newsnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Magyarország? Ténlyeg NEM CSAK TI,narancsos haramiák!
Eladott Ország
Kovács elvtárs olyan, mint régen a Bélással működő wurlitzer. Bedobják az érmét, megnyomják a megfelelő gombot migránsvaker, Soros hadova, jobban teljesít és már is üzembiztosan játssza az aktuális csasztuskát. Igaz, néha serceg meg a tű is ugrik olykor, de általában azért sikerül a penzumot teljesítenie. Annyi különbséggel hogy Kovács Wurlitzer Zoltán nem éri be bélásokkal. Milliókkal működik. Valamint ha akarjuk ha nem, ő csak nyomja az idióta szövegét. Itt lenne az ideje megszüntetni az "áramellátását" !a technika fejlődése megállíthatatlan. A Kovács-féle automaták manapság már papírpénzt is elfogadnak. Akár nagyobb címleteket is, sőt, Dollárt és Ejrót is. Főként. A modern kor wurlitzereit ,Hollik, Hidvéghi, Hoppál, a csepeli Rezsipacalt, etc...), már eleve így tervezték. Szerintem aki a CEU-n tölt 8-10évet, de nem a katedrán,attól sok okosságot nem szabad várni!Tőle már az is szép,ha gazdája baromságait többé-kevésbé hiba nélkül kihányja! Ezt a képet nem tudom kihagyni amikor a keresztény demokrata nemzeti faszkalapot meglátom:
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3241/2048/original.jpg?w=600&h&w=600&h=793

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.