A 34 éves Beatrix lehet majd az összeolvadó Opus-Konzum elnöke, miután az eddigi bizalmas, Jászai Gellért elhagyja a cégeket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nincs annál lejjebb, mint amikor a nulla teljesítménnyel nulla hozzáadott értéket teremtő, az ország versenyképességéhez semmivel hozzá nem járuló, önerőből földhülye gázszerelő felzabálja a közvagyont, miközben Palkovics László arról hirdet igét a kizárólag a seggnyalást, behódolást, igazodást, elvtelen lojalitást díjazó elnyomórendszer felkent szolgájaként, a felismerhetetlenségig hajlított párhuzamos univerzumában pöffeszkedve, hogy ők felelősséggel viseltetnek a közösség tulajdonával szemben és azért változtatnak fekáliává mindent, amihez hozzányúlnak, mert ők a teljesítmény alapú finanszírozás hívei. Ennyi erővel Mészáros Lőrinc is lehetne az MTA elnöke, vagy akár innovációs miniszter is, az sem lenne sokkal tragikusabb, mint ez így. Az állam emberének ( strómanjának) közvetlen környezete, az nagyon nem európai minta, inkább afrikai vagy dél-amerikai banánköztársaságokra jellemző tempó.Egy bizonyos Elena Ceaușescu nevű hölgy hasonló kvalitásokkal volt már akadémiai elnök. Mondjuk nem lett túl szép vége, az igaz. Valami hasonlóval kiegyeznék a mangalicaszerelő és gazdája esetében is. Cokettő? Elena így mondotta a széndioxidot, a CO2-t. Viszont, ezernyi tanulmányban társszerző volt, a pár év általánosával. Hiába, a tehetség utat tört magának.
Eladott Ország
Rendszerváltás után legalább egyben tudjuk ezt visszavenni. Én se bíznék másra egy 320 milliárdos céget csakis arra aki saját lábamon áll. Édes istenem, ha annak idején én ilyen sokrétű és tehetséges lehettem volna, mint ez a magyar polihisztor família. uploads.disquscdn.com/images/becbe003e0e162ae27bd9a0ec8158fc3c71e80aa3cca942e8e63568ceb0e7fd9.jpg?w=600&h=365
Genetikusan felettvaló. Az egész család. A mesebeli okos lány! Immáron a második ilyen csodálatos teremtmény, akivel a Jóisten a Magyar Hazát megáldotta! Ahogy látom a leány mindenhez is ért. Azért ennek is megnézném a kézírását!
Csak nem beteg a kedves papa.Torgyánnak is volt egy Beatrix nevű rokona. Igazi légügyi dinasztia sarja. Ez meg gázügyi.
Azóta is szárnyal a légügyi dinasztia, ő Hingyi Beatrix volt. Apu, anyu készülhetnek a nyugdíjas évekre. A mű forog, az alkotó pihen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.