Felcsútról vitték Szombathelyre az utasvárót.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt tavaly öt színes buszmegállót épített Felcsútra, de onnan engedély hiányában el kellett vinni a pavilonokat. A buszmegállók egyike októberben Szombathelyre került.

A szombathelyi önkormányzat azonban most felszólította a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot, hogy távolítsa el azt a színes buszmegállóját, ami a Szent Fórián körút melletti Kresz Parknál van

- írta meg a helyi Úgy tudjuk.

A levélben azt írják, hogy a színes utasváró pavilon helyére egy újat akarnak építeni, ezért öt napjuk van, hogy elszállítsák, ellenkező esetben az önkormányzat el fogja bontatni.

A párt ehhez annyit tett hozzá, hogy pont egy olyan helyen akar az önkormányzat új utasvárót építtetni, ahol harminc évig egyáltalán nem volt.

Forrás: Úgy tudjuk, Index, HVG

Címlapi kép: Facebook/MKKP

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Szerintem igazuk van! De, természetesen a város ott épít ahol akar. Csak az a 30 év tűnik soknak. De a város terveit ki ismeri, ily mélységben?
Nessy
Roppant klassz megoldás! Évek óta nincs rendes buszváró? Oda kell vinni a Kétfarkú várót, és mindjárt épít az önkormányzat!
desiro
@Nessy: Én ebben nem vagyok olyan biztos.
A jégstadionból is hibázik még kb. 600 misi.
Nessy
@desiro: Itt még a föld alól is szereznek pénzt, mert az nem lehet, hogy a Kétfarkúak várója legyen jó a várakozóknak! Pláne, most az őszi választások előtt!
görbetükör
Még a végén fertőzne az ellenzéki hangulat. Gyorsan, mindent pusztítani, ami nem az ő forrásukból való.
Hányinger...
herczeg0210
Nem, hogy örülnének a marhák, hogy végre valaki ALKOT is valamit ebben a szar országban, ahol csak rombolás pusztítás van! Fák kivágása, "Gödrök" építése, Kossuth -tér szétverése...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.