A lap úgy tudja, hogy P. László fegyvert és lőszert kért egy levélben a húgától, hogy meg tudjon szökni a Váci Fegyházból.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

könnyű lelki sértés
Borsot, meg a többi hozzáhasonló szart még ingyen sem olvasnám, nemhogy fizessek értük, de most nem ez a lényeg.

Ez a mondat is milyen már?
Fegyvert és lőszert kért bevinni a börtönbe. Csak úgy, mert az csak úgy megy. Ki-bejárogatnak az emberek fegyverrel meg lőszerrel a börtönökben.
De hogy kiterjesszük a valóságot, ezenkívül még kért 6 db taktikai gránátot, egy M134-es minigunt 10000 lőszerrel, FGM–148 Javelint annyi rakétával, amennyit csak elbír a húga, egy táska-atombombát (vagy piszkos bomba is jó végső esetben, ha még sincs táska-atombomba a sufniban), ezenkívül - és ez a legfontosabb elem a fondorlatos terv végrehajtásához - egy kenyérbe sütött vasreszelőt,

És ezt a listát egy hűtőmágnessel tapasztotta a cellája vasajtajára, aminek a végén ez az üzenet állt:
Kedves fegyőrök, ezt a listát legyetek szívesek eljuttatni a húgomnak. Ti nem értitek, mert kódoltam (Az "M" betű nem biztos, hogy "M" betűt jelent... vagy mégis? Ugye milyen furfangos vagyok?), de a húgom meg fogja érteni.
Segítségeteket előre is köszönöm: Palkovics László (de lehet, hogy a P. nem Palkovics - ugye milyen furfangos vagyok? Megint. Mert senki nem tudhassa mit jelent a "P.")

U.i.: A táska-atombombát ne rázogassátok, ne ütögessétek, de főleg ne nyissátok ki! Onnan ismeritek majd meg a táska-atombombát, hogy egy táskában lesz, és egy gombafelhő kép lesz az oldalán.
Sámannus
Senkit ne tévesszen meg a fejléc Ez a Ripacs! Azért ilyen jól informált.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.