A fizikai munkakörben dolgozó magyarok alig egynegyede tesz félre rendszeresen a nyugdíjas éveire és több mint kilencven százalékuknak nincs nyugdíjterve – derül ki az Aegon legfrissebb nyugdíjkutatásából.  A fizikai munkakörben dolgozó magyarok alig egynegyede tesz félre rendszeresen a nyugdíjas éveire és több mint kilencven százalékuknak nincs nyugdíjterve – derül ki az Aegon legfrissebb nyugdíjkutatásából. 

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Vajon miért ???
Megmondom MERT NEM KERESNEK ANNYIT,, HOGY TUDJON FÉLRETENNI , ilyen egyszerű, azért mert valaki ,,fizikai munkás,, nem kell hülyének nézni !!!
Azokban a családokban ahol az apa fizikai melós magasabb a gyermekek száma is, és mivel minden szülő igyekszik a lehetőségeihez képest mindent megadni a gyermekeknek, az ,,előtakarékosságra,, már nem marad pénz !!!
Yoda69
Most kicsit morbid leszek:
Ez ertheto, mert tudjak hogy ugysem erik meg orbanisztanban a nyugdij kort.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.