A makói férfi kérését nem véletlenül tagadta meg az orvos és a nővér.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Meg kéne hallgatni a fojtogatót is. hogy miért akart új receptet !!!
Lehet nem használt az előző ???
Nessy
@papa.49: Lehet, hogy elhagyta a receptet. Lehet, hogy erre már nem reagál, más kellene helyette. Lehet, hogy gyógyszerfüggés alakult ki. Sok oka lehet.
Igaz, az erőszakra akkor sincs mentség.
papa.49
@Nessy: Nézd végül is igazad van de 1 hónapja én is úgy voltam már hogy pofán vágom a ,,cukrászt,, a rendelőben !!! Be akart fektetni a kórházba 8-10 napra, hogy 24 órás inzulin mérést csináljon, én meg NEM AKAROK BEFEKÜDNI több okból sem !!! Nem mindig használ a felírt inzulin, és a kezelő orvosommal megbeszéltük hogy át állunk másikra, de közben szabira ment a helyettese meg ezzel piszkált egyfolytában !!! Aztán csak felírt másik inzulint ( az se használ ) sőt még rosszabbak a mért értékek mint eddig volt !!! Holnapután megyek vissza sokkal hektikusabbak a mért értékek mint eddig volt!!!
Na majd meglátjuk, van belgyógyász ismerős aki mondta ,,analóg,, inzulin kellene, majd kiderül kaphatok-e olyant !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.