Áll elébe a vizsgálatnak az MSZP-P kudarcba fulladt kampányának főnöke, de meggyőződése, hogy ő képviselné legjobban pártját az EP-ben. Odaszúr a DK-nak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Újhelyi nagyon nem akar kimászni a húsosfazékból...elfelejti, hogy más is ácsingózik a sok finomságra...szombaton bejelentik kié lesz az az egy szem mandátum...

hajrá, van még lejjebb..
painful
Horn Gyula után bukott meg az MSZP - azóta a lejtmenet.
Nevetséges, hogy hosszú éveken keresztül nem találtak a maguk soraiban egy népszerű, jó kiállású, hatékony vezetőt - milyen csoport az... mit ér egy csoport, ha nincs köztük egy jó, karizmatikus vezető sem?
Most is a nulla támogatottsághoz közelítő Párbeszéd arcai népszerűbbek egyenként, mint az MSZP-s arcok összesen!

Az MSZP a múltból élt eddig, de a múlt elmúlt.
painful
"Ujhelyi István: Kláriék átvették az egész programunkat"

Ez jól mutatja a különbséget - míg Újhelyi másokat hibáztat, vádaskodik, addig a meglehetősen nagy erőfölénybe került DK nem változtat az ellenzéki összefogáson, több pozíciót követelve magának.
papa.49
Újhelyi Pista ez a duma kurva nagy csalódás volt a számomra, ettől okosabbnak tartottalak, de igazat kell adnom az előttem szólónak, csak vádaskodsz te is, és ez nem fer !!!
Az is igaz, hogy a Horn Gyula óta folyamatosan veszítitek a bázisotokat, lassan vége lesz a dalnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.