A volt külügyminiszter interjúban mondta el, mi igaz a politikai végrendelet legendájából. Azt is mondta, hogy történelemhamisítás folyik, a parlament pedig olyan, mint Kádár idején.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Sajnálom Jeszenszky Gézát hogy történész létére idős fejjel ismer be súlyos tévedéseket, és azért is mert mindvégig asszisztált antall és orbán munkájához, csak az norvég alap kapcsán telt be nála a pohár. Hibás ő is, mert akkor emeli fel a hangját, amikor már túl késő, orbán lebontotta a jogállamot, a demokráciát és megpuccsolta a köztársaságot. Tudja ezt JG is. Mivel Jeszenszky Géza antall rokona is,egykori tanítványa is, biztosak lehetünk benne, hogy most igazat mond. Íme a halálos ágyon és már a haldoklás előtt megkötött antall-orbán paktum ami oda sodort bennünket ahol most vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.