Megtámadtak két hazánkban tanuló jemeni egyetemistát, acélbetétes bakanccsal rugdosták össze az egyiket.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
"ha Magyarországra jössz tisztelned kell a kultúránkat." Az arab kultúra nagyon sok mindent adott a keresztény népeknek kultúráknak-mondta a csuti.
Megrugdosással veréssel tiszteljük az huszonhatodik senkit, de Kaya Ibrahim, Zaid Naffa és társaik mind oké.
tudode
A birodalom visszavág a migráncsok elleni úszítással, akkor, amikor ŐFÉLESÉGE egy kis buksi simogatás ellenében többet költ, mint a magyar diákokra, a kormány.hu tanúsága szerint:
.
---- Népszerű a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram

www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/nemzetkozi-ugyekert-felelos-allamtitkarsag/hirek/nepszeru-a-stipendium-hungaricum-osztondijprogram
.
""" A Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogramban a 2018/19-es tanévre meghirdetett 5318 ösztöndíjra több mint 28 ezer jelentkezés érkezett. 2018 szeptemberében 65 országból mintegy 4157 új ösztöndíjas kezdte meg a tanulmányait Magyarországon."""
.
Miközben a Soros ösztöndíjast törölték a híresek közül, mert méltatlanná vált:
.
------ Törölték Orbánt az Oxfordi Egyetem dicsőségfaláról?
.
444.hu/2014/08/04/toroltek-orbant-az-oxfordi-egyetem-dicsosegfalarol
.
Tanulságos a Soros ösztöndíjas pályafutása, már mint az, hogy az ÉLET ISKOLÁJÁBAN nem tanult semmit, csak a karaktergyilkolásban, és a zsibizésben remekel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.